Maybelline Dream Fresh BB Krem

by - 16:31

Bunu yorumladım diye hatırlıyordum ama meğerse yorumlamamışım.Göremeyince bende hemen yorumlayayım dedim.Bu ürünü BB kremler moda olduğu zaman almıştım.4-5 ay oldu sanırım.Kullanmıyorum pek zaten ama bitmedi kendisi.Bendeki Light olanı. Herzamanki gibi tester yoktu ben alırken,ondan bu sefer dedim açığını alayım.Ayrıca bu ürünün benim için en çok ilgi çeken yanı SPF30 korumasının olmasıydı.
Şimdi ürün hakkında yorumlarıma geçiyorum;

Ürünle ilgili yorumları eğer internette okuduysanız alan herkes ortak bir kanıya varmış,ürün oldukça sıvı kıvamda.Benim cilt tonumla çok iyi bir uyum sağladı ürün,zaten ürününde bu yönde bir vaadi var.Ayrıca bu bb krem pembe alt tonlu.Ayrıca ürünün kapağıda sevmediğim yönlerinden.Çünkü sürdükten sonra o kapağın etrafına bulaşıyor ya çok kötü bir görüntü.Ürünün kapatıcılığı ise orta derecede.Zaten bb kremleri fondöten gibi kapatıcı özelliği yok pek .Ayrıca benim cildim yağlı bir cilt.Ürünü sürdükten sonra sivilcelerim çıktı.Ben buna bağladım açıkcası sivilcelerimi.Nemlendirmesi ise iyi derecede bence.
Ben ürünü bir daha almam sanırım.Siz bu ürünle ilgili neler düşünüyorsunuz?

Sevgilerimle.

Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Maybelli'nin ürünlerindeki kapak sorununa ben de değinmiştim bir yayınımda, bu sanırım çok sık oluyor, eskiden çok daha kullanışlı tasarımları olurdu, Bütün ürünlerini bir zamanlar piyasaya çıkardıkları "Wonder Finish" deki gibi güzel ve son derece kullanışlı yapmalarını bekliyorum. Ben de de BB'ler sivilce yaptı, aynen cildim yağlı öylece bekliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben denemedim hiç o seriyi.Merak ettim şimdi :D

      Sil
  2. Ben çok memnunum hatta Londra'da bir türk kızı yani Su sayesinde karar verip almıştım iyikide almışım diyorum. :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe