Kimi Dinliyorum ; Birdy

by - 16:43


Bu başlığımın dördüncü konuğu; Birdy

Kendisini yakın zamanda tanıdım.Zaten daha çok küçük.1996 doğumlu olan bu küçük kızın sesi bir harika.Hem şarkılarını söylüyor,hemde yazıyor.Yetenek üstüne yetenek akıyor aslında kızın üstünden.2008 yılında bir müzik yarışmasında kendi bestesi olan "Be Free" şarkısını seslendirerek birinci oluyor. Skinny Love adlı şarkısını eminim ki bir yerlerde duydunuz kesin.Size tanıdık gelicek kesin şarkı .Şarkı o kadar güzel ki defalarca dinliyorum sürekli olarak.Klipte şarkıya yakışır bir sadelikte olmuş bence.

Benim bu konuyu açmamın amacı olan bir şarkısı var tabikide.Yeni şarkısı olan Wings . Bu şarkıya ayrı bir bayıldım.Çok değişik geldi.Hatta dayanamadım telefonumun zil sesini,alarmımı bile bu şarkı yaptım.Şarkı süper,klibi de gayet iyi.Ama kızın sesi bir muhteşem ya.Kimmiş o yeni ergen sanatçılar dedirtiyor insana.İnsan böyle güzel sesleri dinlemeli sürekli.Kızın sesi insanın içini rahatlıyor,huzur dolduruyor bence.Ayrı bir tınısı var sanki.

Anlayacağınız ben bu kızı çok sevdim.Umarım şarkılarını sizde sevmişsinizdir.Diğer güzel ve anlamlı şarkısı ise People Help The People . Bence dinleyin,ilerde eminim ki onu Adele'nin yerinde filan görücez.

Şimdi sizleri Birdy'le başbaşa bırakıyorum.

Keyifli dinlemeler..

Bunlarda İlgini Çekebilir

6 kişi dedi ki

  1. Bende birdy dinlemeyi çok seviyorum. Sesindeki o değışik tını insanı sürekli onu dinlemeye itiyor. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle sana katılıyorum.değişik bir ses tonu var sanki :)

      Sil
  2. Ayyy ben bu kizi 3 ay once kesfettim ve bayildim,her sabah okula gidrken skinny ve people hep the people dinlrim yeni sarkisni da hemen indiricem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. skinny şarkısına hastayım :D hemen indir yenisini de ben sürekli dinlemedeyim.

      Sil
  3. Imany de çok iyi bi gün de onu yazarsan sevinirim :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe