İzleyin , İzlemeyin ?

by - 21:12

Haftaya okul açılıcak diye kendimi filmlere verdim.Hergün bir film izliyorum.Bunlardan hangilerini izlemelisiniz,izlememelisiniz tavsiyelerimi paylaşıcam ..

İlk Aşk & Flipped

Bu izlediğim filmler arasından en sevdiklerimden biriydi kendisi.Filmde küçüklükten beri karşı komşusuna aşık olan bir kızı anlatıyor.Çok sevimli ikiside filmde.Eğer vaktiniz varsa bu küçüklerin aşkını izlemelisiniz.Çok sevimliler.Eminim ki değicek izlediğinize.


İlk Aşkım & My First Love 

Bu filmi de izledim.Bunu da çok sevdim.Başta birbirlerinden hiç hoşlanmayan çift sonradan birbirlerine delicesine tutuluyorlar.Fakat Zachary serseri,Sarah ise gelecek için üniversite hayalleri olan gençtir.Filmin bundan sonrası klasik Türk filmi gibi zaten.Filmdeki asıl soru ise "Yıllar sonra ilk aşkınızı hala hatırlıyormusunuz? " oldu benim için.


Muhteşem Yaratıklar & Beatiful Creatures

Bu filmde fantastik film türünden.Filmde konu yeni bir kasabaya taşınan kız yerli halk tarafından dışlanmaktadır.Ona cadı diyorlar.Sonradan kızın gerçekten cadı olduğu ortaya çıkıyor.Ama iyi mi kötü olucak? Bu 16 sında belli olucak.O zamana kadar aşk filan ..Güzel bir filmdi.İzlemenizi tavsiye ederim.


Son Öpücük & The Last Kiss

Bu film sevmediğim bir filmdi.Neden diye sorarsanız evlenicek bir çift var,kız hamie birazdan o yüzden evlenicekler.Ama adam sorumluluklardan korkuyor.Kadından uzaklaşmaya başlıyor.Bu sırada genç bir kızla ,kendisinden 10-15 yaş küçük bir kızla tanışıp aşık oluyor.Film böyle saçma sapan.Ben pek izlemenizi tavsiye etmem.Sevmedim ben.Böyle filmleri izleyince kadınlar aşağılanıyormuş gibi geliyor,gıcık oluyorum.

Gerçek  Öpücük & Never Been Kissed

Bu film çok eğlenceliydi.Ben izlerken çok eğlendim.Drew Barrymore'un bütün filmleri komik oluyor nerdeyse.Filmde gazeteci olan Drew liseli kılığına giriyor ve onların yaşantılarını araştırıyor.Bu sırada gerçek öpücüğünü bulabilecek mi? Filmi izleyin derim ben.
Benim Adım Sam & My  Name İs Sam

Filmde 7 yaşındaki çocuk düşünebilen özürlü bir adam var,Sam.Sam'in bir kızı oluyor ama bebeğin annesi kaçıyor.Sam kızına bakmaya çalışıyor ama 7 yaşına gelince kızı elinden alınıyor.Bakalım Sam kızını almaya çalışırken neler olucak? Film güzeldi gibi,ben sevdim ama bilmiyorum pekde aklımda yer etmedi.Sadece hikaye çok üzücüydü.İzlenebilir yani

Dünya Savaşı Z & World War Z

Zombili filmlere bayılıyorum.Heleki Brad Pitt varsa ayrı bayılıyorum.Bence çok güzeldi,filmi pür dikkat izledim.Ben bayıldım :D

Kartal Göz & Eagle Eye

Çok heyecanlı bir filmdi.Aksiyon doluydu.Ben sevdim.Ne oldu,ne olucak derken film geçti.Ve şaşırdım..Ben çok sevdim tavsiye ederim.

Benim şimdilik aklıma gelen izlediğim filmler bu kadar..
Herkese iyi seyirler...


Bunlarda İlgini Çekebilir

10 kişi dedi ki

  1. Güzel filmler izlemişsin :)

    YanıtlaSil
  2. Son 3 filmi ve the Last kiss i, izlemedim. Diğerlerini bende keyif alarak izlemiştim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. son 3 filmden Dünya Savaşı Z yi izlemelisin ozaman :D

      Sil
  3. Muhteşem Yaratıklar'ı sinemada izlemiştim, daha doğrusu arada çıkmıştım filmden çok saçma gelmişti konusu ve sıkılmıştım. Diğerlerinden izlemediklerim var onlardan da beğendiklerini izleyeyim bir ara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. muhteşem yaratıklar filmi değişikti bence ben sevmiştim.evet diğerlerini izle :D

      Sil
  4. Eagle Eye'ı okuyunca çok beğendim normalde çok romantik film izleyen bir insanım şimdi gidip eagle eye'ı açıcam :D Tişikkirler :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D kesin git izle.Çok aksiyon dolu bir filmdi,neydi ne oldu şaşırdım valla

      Sil
  5. Eğer yapmak istersen seni mimledim canım:)) http://kozmetikturu.blogspot.com/2013/09/mimkozmetikbakmguzellik-ve-formda-kalma.html

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe