En Baştan The O.C

by - 02:25


Uzun adıyla The Orange Country.Bu diziye tekrar başlama nedenim;Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın bu dizinin Türk versiyonunda oynayacakları.Bu diziyi yarım yamalak izlemiştim.Dedim ki en baştan izlesem hiç bir sorun olmaz.. Zaten izlemeyi düşündüğüm bir diziydi önceleri.Benim bu dönemki dizilerde hep ara verdi.Buna başlamak iyi bir fikirdi yani.Ve izlemeye başladım.Şuan 2.sezondayım..




İlk sezon gerçekten çok güzeldi.Hatta süperdi ama son bölüm tabikide çok gıcıktı.İzleyenleriniz bilir Theresa diye bir kız var,o pislik kızı yolasım geldi.1.sezonda çiftler o kadar masumlar ki anlatamam.Hele  Seth-Summer çifti,çok komik.Çok güzel bir sezondu kısacası.İlk sezon için bile izlenir film.

İkinci sezon ise şimdilik tam bir felaket.Marissa diye biri var dizide,başrolde.Kızın yatmadığı kişi kalmadı.Lezbiyen oldu şimdide.Kıza şoktayım.Summerla Seth'te ayrıldı zaten.Hala barışmadılar.Ne zaman barışacaklar diye bekliyorum.Şimdi bunu yazarken izledimde barıştılar :D en sonunda beklediğim sahne.


Diğer 2 sezonu daha izlemedim.İkinci sezonunda yarısındayım zaten.Size tavsiyem eğer izlemediyseniz The O.C. ye sizde izleyin derim.Çünkü izlemelisinizz :)

Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Çok iyi bir seçim yapmışsın.Şimdi gıcık olabilirsin ama ilerde Marissa'yı seveceksindir, aah ne ağlamıştım dizi bitti diye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yanlışlıkla 3.sezonun finalini izledim.3 sezonu 6.bölümden sonra izleyesim gelmedi.ahh ah marissa hala çok sinir ama ya :( umarım bende ağlarım .ama marissa öldüğünde hallelujah la ağlanabilir :D

      Sil
  2. Benim ilk yabancı dizilerimden kendisi :) Hatta Seth Summer ikilisini o kadr severdim ki sırf Rachel Bilson oynuyor diye Hart of Dixie'ye başlamıştım. Tabii çok kötü çıkmadı izletiyor kendini :)

    YanıtlaSil
  3. bende çok seviyorum o ikiliyi.çok sevimliler..ayrıca o diziye bende başladım ama sevemedim bir türlü diziyi :(

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe