New Essentials

by - 19:23

 Yüz Bakımı Duştan Önce mi Sonra mı?

Sağlıklı ve ışıl ışıl bir görünüm için yüz bakımı ve temizliği çok önemli. Ancak bakım için sadece sabah uyandığınızda ya da uyumadan önce cilt tipinizde uygun nemlendiriciler uygulamak yeterli olmuyor. New Essentials temizleyicilerden maskelerh2e kadar birçok cilt bakım ürünü ile cildinizin ihtiyaçlarını karşılamanızı sağlıyor. Yeniden formüle edilmiş C vitamini özlü cilt bakımı serumu da yüz bakımı için büyük önem taşıyor. 

Cilt bakım serumlarının duştan önce mi yoksa sonra mı cilde uygulanması gerektiği ise birçok kişinin merak ettiği konulardan biri oluyor. Yüz bakım serumlarının ürün kullanım açıklamalarında da belirtildiği gibi temizlenmiş cilde uygulanması gerekiyor. Bunun en temel nedeni ise serumun temizlenmiş ve gözenekleri açılmış cilde daha etkili bir şekilde nüfuz etmesi. Duş yapmak da yüzün tıpkı bir temizleyici ile temizlenmesinde olduğu gibi gözeneklerin açılmasına imkan veriyor. Bu nedenle yüz bakımını duştan sonra yapmak, daha iyi sonuçlar almanıza yardımcı oluyor. Ayrıca içeriğinde C vitamini bulunduran yüz bakım serumu ürünleri ile daha aydınlık bir cilde sahip olabilirsiniz. 

C Vitamini Serumu Nasıl Kullanılır?

Cilt bakımının olmazsa olmazlarından biri olan C vitamini serumu çeşitleri, etkili bir antioksidan görevi görerek cildinizin canlanmasına yardımcı oluyor. Ayrıca C vitamini serumu yaşlanma belirtilerinin geciktirilmesini destekliyor ve ince çizgi ve kırışıklıkların gözle görülür bir şekilde azalmasına olanak tanıyor. Peki C vitamini serumu nasıl kullanılır? C vitamini serumunu temizlediğiniz cildinize 1 – 3 doz arasında uygulamanız yeterli oluyor. Boynunuz için de 1 doz serum uygulayabilirsiniz. Parmak uçlarınızla yüzünüze alt kısımdan başlayarak hafifçe masaj yapmalı ve serumun emilmesini sağlamalısınız. Yüzünüze herhangi bir nemlendirici krem ya da losyon uygulamak için serumun iyice emilmesini beklemeyi ihmal etmeyin. 

New Essentials Hakkında Merak Edilenler

2018 yılında kurulan New Essentials bitki kök hücre teknolojisi içeren profesyonel cilt bakım ürünleri ile milyonların beğenisini kazanıyor. Marka C vitamini serisi altında her cilt tipi için bakım ürünleri sunuyor. Ultra Glow C Vitamini Serum 30 ml da özel formülü ile düzensiz doku, eşit olmayan cilt tonu, ince çizgi ve kırışıklıklar gibi çeşitli cilt endişelerinde etkili sonuçlar veriyor. Siz de New Essentials ürünleri sayesinde her koşulda pürüzsüz görünen ve ışıltılı bir cilde sahip olabilirsiniz.

Bunlarda İlgini Çekebilir

0 kişi dedi ki

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe