Revlon Ultra HD Matte Ruj | 645

by - 22:00

Merhabalar!
Geçenlerde Watsons'da Revlonda bir alana ikinci ürün %70 indirimli kampanyasından bu güzelim ruj serisinden 2 adet aldım..Rujları yardımcı olan kadın özellikle önerdi,yeni çıktı çok güzeller,matlar falan filan.Ambalajına bayıldığım için bende hemen aldım.Elime denedim ama kurumadı bir türlü.Elimde böyle duruyordur deyip yine de aldım.Sonuçta mat rujdur dedim.Ama... Yorumumun kalanını bir okuyun derim.

Rujların ambalajları gerçekten çok ama çok kaliteli.Özellikle şık,zarif görüntüsü beni cezbetti diyebilirim.Rengi Golden rose'un 02 mat rujunun rengi olan gül kurusu rengini andırıyor.Ben likit mat rujları artık daha çok tercih ettiğim için diğer rujlara göre bunu almak için ayrı bir heyecan duydum.Fakat yanlış bir bilgi ile almışım bu ruju.Sürdükten sonra kısa bir araştırma ile anladım bunu.Ruj serisi mat değil,renkleri mat imiş.Yani bildiğimiz likit mat rujlardan değil.Sadece rujların renkleri mat.Bu ne saçmalıktır dediğinizi duyar gibiyim.Umarım sizde benim gibi bir heyecanla almamışınızdır.Bildiğimiz koyu kıvamlı bir gloss edasında .Benim gibi bilmeyenler almasın.Bu yazıyı hemen yazmak istedim ,çünkü çoğu kişi benimle aynı yanılgıya düşmüş.

Aslında burda Watsons çalışanlarının alan kişileri uyarmaları gerekiyor.Onlarında biraz bilgilenmeleri gerekiyor,sonuçta ürünü satmak için bu kadar çabalamamak lazım değil mi!Ben lip gloss sevmediğim için bunu da sevmedim.Ama bu rengi gloss'lar arasında en güzeli idi.Rengi kesinlikle mat bir renk bir şey demiyorum ama reklamlarda insanları yanlış yönlendiriyorlar resmen diye düşünüyorum.

Benim söyleyeceklerim bu kadar.Ürüne Watsons'dan 32,99tl ile edinebilirsiniz.
Gloss severlere duyurulur.
Şimdilik sevgilerimle

Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Dudakları dolgun gösteren rujlar varmış; önerebileceğin bir şey var mı :)

    YanıtlaSil
  2. yanlış yönlendirmeler yüzünden mutlaka her birimiz yanlış bir alışveriş yapmışızdır maalesef Watsons'daki kişinin hatası olmuş :(

    YanıtlaSil
  3. her zaman likit mat ercihim bide şimdi yaz geliyor artık daha açık tonlara yöneldim :) bu arada yeni yazıma da beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. sanki dudakta çok doğal gözükecek gibi bilmiyorum da güle güle kullan :) ben the balm dan vazgeçemiyorum :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe