Neler Aldım ? #30

by - 16:11

Merhaba!
8 mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla her yerde indirim curcunasıdır gidiyor.Bende kendimce eksiklerimi almak için o kuyruklardan birine girdim.İlk durağım Watsons idi ama olmaz olaydı.Neden derseniz yazımın ilerisinde nedenini anlayabilirsiniz.Bakalım neler aldım? Ne kadara aldım?

İhtiyacım olan ürünleri aldım aslın.İlk olarak fondöten almam lazımdı.Yazısını yazmamışım ama çok beğendiğim fondöten olan Rimmel'in bu fondöteninden aldım.Oldukça hafif ve güzel bir fondöten bu.15,5tl gibi bir fiyatı vardı.Daha sonra şampuan almam gerekti John  Frieda'da indirim var diye aldım.Ama ne yazık ki Gratis'te fiyatını görünce aldığıma yıkıldım.Watsons'ta 21 tl'ye aldığım şampuan Gratis'te 15tl idi.5 tl kazık yedim anlayacağınız.Daha sonra roll-on almak istedim.Fa'nın roll-onu uygun diye aldım.Ama yine kazık yediğimi Gratis'te anladım.Watsons'ta 7tlye aldığım roll-on Gratis'te 4 tl idi.Neyse benim alışveriş bitti dedim kasaya gittim.Alışverişimde indirimli şeyler alabiliyordum.Diş macunu diye beyazlatıcı birşey almışım meğerse.Toplamda 53 tl gibi bir fiyatla çıktım burdan.

Gratis'e girdim tabiki de.Ama kuyruk o kadar uzundu ki anlatamam. Ve sadece 1 kasa çalışıyordu inanabiliyor musunuz? Neyse far almak istiyordum.Flormar'a girdim.Bu kontür paletini görünce resmen aşık oldum renklerine.Ama ben dün denedim ve far olarak kullanmaya karar verdim.Fiyatı ise 24tl idi,indirimle.

Toplamda alışverişim 77 tl gibi bir fiyatla sonlandı. Migros'da indirim yok galiba,gittiğimde indirimli fiyatları yazmıyordu.Gönül isterdi ki ordan da bir temizleyici jel alayım,maske alayım ama yok alamadım.

Siz neler aldınız indirimlerden?



Bunlarda İlgini Çekebilir

2 kişi dedi ki

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe