Bee Beauty Miss Violette Parfüm EDP

by - 12:00

Merhaba,
En sevdiğim yazılardan olan parfüm yorumu yazısıyla karşınızdayım.Gratis'in yılbaşı hediyesi olan bu parfümü ben Zara'nın parfümlerinden birine o kadar benzettim ki anlatamam.Tam da o parfümü alıcakken bu parfüm bana ilaç gibi geldi.Bilmeyenler için marka Gratis mağazalarında satılan bir marka.

Parfümün dışı çok ama çok güzel.Gayet sade , şık ve zarif bir ambalajı var. Ten renginin parfümlerle ilgisi var diyorlar.Ben buğday tenli biriyim.Vanilya kokularını tenime daha çok yakıştırıyorum.Bu parfümde vanilyalı parfümün üst notalarında armut ve frenk üzümü mevcut. İlk başlarda parfüm fresh kokusuyla sizi mest ediyor,daha sonralarda vanilya kokusu daha baskın oluyor.Ama çoğuna göre bu parfüm oldukça yoğun kokuya sahip.

 Parfüm EDP olduğu için kalıcılığının çok olmasını bekliyordum.Ama dakikalar geçtikten sonra kokusu da gitgide azalıyor.Yani EDP parfüme göre kalıcılığı az gibi geldi bana.Daha çok kış,sonbahar parfümü gibi bir de.Yaz aylarında biraz daha hafif kokulu şeyler tercih etmeyi seviyorum.

Benim sevdiğim bir parfüm oldu.Vanilya kokularını sevenler tercih etsin diyorum.
Gratis'lerde 25 tl .
Şimdilik sevgilerimle.

Bunlarda İlgini Çekebilir

2 kişi dedi ki

  1. bana da ilk başta oldukça yoğun gelmişti kokusu ama kalıcı değil evet :)güle güle kullan

    YanıtlaSil
  2. Ben kış için kokusuna bayıldım; ama evet, ilk sıktığımda çok yoğun geliyor kokusu. Bazıları rahatsız edici bulabilir. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe