Flormar Illuminating Primer Make-Up Base

by - 22:57

Merhabalar!
Bugün sizlerle Flormar'ın makyaj bazından bahsedeceğim.Flormar'ın bu ürününe geçmeden önce makyaj bazına kısaca bir değineyim; Makyaj bazı yüzü makyaja hazırlamak için kullanılır.Cildi nemlendiriyor ve kurumasını önleyerek makyajınızın gün boyu daha da kalıcı olup,sabitlenmesini sağlıyor.Tabi ki de bunları yüzde yüz yaptığı söylenemez.Bakalım bu üründen memnun kaldım mı?

Ürün ilk olarak pompolı bir mekanizmaya sahip.Kokusu çok ilginç gelse de ben sevdim.Güzel bir kokusu var.Yapısı elinizde aşırı kaygan bir yüzey oluşturuyor.Benim gibi yağlı yada karma bircilde sahipseniz cildinizi nemlendirmeye ihtiyaç duymayacaksınız.Bu ürün cildinizi güzelce nemlendiriyor.Cildime sürdüğümdeki hissini açıkçası ben pek sevemedim.Dediğim kaygan,değişik bir yapısı var ürünün.Cildimin de ürünü emdiğini söyleyemicem.Benim cildimi parlattı ,ışıltı verdi bildiğiniz.Üründen hiç memnun kalmadım ben.

Bu ürünü kullananlarınız var mı?  
Siz nasıl buluyorsunuz ürünü?

Bunlarda İlgini Çekebilir

2 kişi dedi ki

  1. Aslında Illuminating Primer dediği için parlatması normal; yani dediğini yapmış :) Bunun bir de mat versiyonu var sanırım; aklında olsun. Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. ben sevmiştim ama pompası çok kötüydü ben kullandığımda yarıdan sonra ürünü alamamıştım umarım düzelmiştir..

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe