Deborah Volume Limited Edition Maskara

by - 02:31

Ünlü İtalyan markasına ait Deborah,oldukça kaliteli sevdiğim bir marka.Uzun zaman önce aldığım bu rimel aslında bitti bitecek.Bitmeden rimeli yazayım dedim.Rimel paraben içermiyor."Kirpiklerinize vereceği hacim ve aynı zamanda yoğun siyah renkle muhteşem bir görünüm yakalayın! Kalıcı formül." diye bir sloganı mevcut.
Fırçası benim çok da sevmediğim kıl forma sahip.Fırçası oldukça büyük bir yapıya sahip,uca doğru kısalan kıllara sahip.Kirpikleri sık ve kendinden kıvrık olanlara kesinlikle tavsiye edebilirim. Ama benim gibi kısa ve az kirpiklere sahipseniz bir kez daha düşünmeniz gereken bir rimel.Kirpikleri ilk haline göre dolgunlaştırıyor,uzatıyor ve kıvrımını belirginleştiriyor.Ama yeterli düzeyde olmayabiliyor bu,az yani. Tek kat uygulama benim gibi az ve kısa kirpikler için yeterli değil.İkinci katta ise topaklanma yapabiliyor arada. Fırçayı defalarca rimel kutusuna batırıp kullanmanıza gerek yok,ürün yoğun.Tek sefer uygulandığında kullanımı yetiyor. 

Benim için orta düzeyin üzerinde ,ama mükemmellikte olmayan bir rimel idi.Ben rimeli genel olarak sevdim.Dediğim gibi kirpikleri dolgunlaştırması ve belirginleştirmesi çok büyük bir artı.Benim indirimde olursa düşünüp alabileceğim bir rimel.Siz bu rimeli biliyor musunuz? Kullandınız mı? Sevgilerimle

Bunlarda İlgini Çekebilir

3 kişi dedi ki

  1. ben bu tarz rimeller severim ama limited ise zaten yoktur sanırım artık..

    YanıtlaSil
  2. rimelleri çok başarılı, zaman zaman çeşitlerini alıp dönüşümlü kullanıyorum..

    YanıtlaSil
  3. Bu fırça hiç bana göre değil... Deborah'nın ürünlerini merak ediyorum ama niyeyse elim hiç almaya gitmiyor :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe