Sinemada ; Muhteşem Yedili

by - 17:34

Bu ara çok sinemaya gittim.Bu gittiğim filmlerin ilki.Hiç isteyerek gittiğim bir film değildi.Filmin galiba eski versiyonu da varmış da yeniye çevrilmiş.Film kovboy filmlerini sevenlere yönelik bir film.

Rose Creek adlı küçük bir kasabanın halkı, kasabayı yöneten Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard) adlı sanayicinin insanlık dışı uygulamalarından usanmıştır. Onları bu zor durumdan kurtarmak için bir araya gelen, farklı yeteneklere ve karakterlere sahip, aralarında ödül avcılarının, kanun kaçaklarının, kumarbazların da bulunduğu 7 silahlı adam ortak bir amaç uğruna güçlerini birleştirirler.

Filmde Chris Patt muhteşem yakışıklılığı ile göz doldurdu.Final sahneleri olsun ,savaş sahnesi özellikle mükemmeldi.Ben 7 savaşçı dicem onlara bayıldım.Çinli adam tam anlamıyla efsane idi.Ben hiç beklemediğim şekilde filme bayıldım.Filmin iki yarısında da hiç sıkılmadan filmi izledim.Filmde nerdeyse tek kadın oyuncu olan Haley Bennett in ise tesadüfen sonraki filmine de gittim.Burda da çok iyi rol yapmıştı.Kadın gerçekten her hali ile güzel ayrıca,kanıtlamış oldu.Efektler olsun,görsellik olsun film çok güzeldi.
Açıkçası ben filme bayıldım.Vizyondan kalkmadan gidin derim.Ön yargılarınızı kırın gidin.Çok beğeneceğinize eminim.Şimdilik bu kadar,
Sevgilerimle
8/10


Bunlarda İlgini Çekebilir

2 kişi dedi ki

  1. oğlum seyretti çok güzel diyor ben de sinemada olmasa da netten seyredeceğim..

    YanıtlaSil
  2. bencede oğlunuz çok haklı ,izleyin

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe