Neler Aldım ? #28

by - 01:19

Bayram indirimi dolayısıyla her yerde indirim vardı. Benimde alacaklarım birikince ,hele ki benim için çok çok önemli şeyler olunca indirimi kaçırmak olmazdı.Yine Gratis ,Migros,Watsons gezdim durdum.Bakalım üçünden hangisinden neyi ne kadara aldım? Az ve öz şey aldım şimdiden söyleyeyim.

İlk olarak Migros'dan bakım ürünlerinden temizleme jelim bitmek üzere idi,bir adet ondan aldım..Neutrogena genel olarak tercih ettiğim bir marka,bakım ürünlerinde.Bunu da daha önce kullanmıştım,sevmiştim.Birde turunculu olanı seviyorum bu serilerden.Fiyatı 8tl gibi birşeye düşüyordu.Bilmeyenleriniz için Migros'da %50 indirim oluyor genelde bayram gibi özel günlerde.Kaçırmayın,bakım ürünlerinizi burdan alın derim.Diğer yerlere göre çok çok daha uygun fiyata oluyor.

Daha sonraki durağım Watsons idi.Watsons'a Note ürünleri için gidiyordum.Ama sonradan Gratis'e gidince orda da Note olduğunu farkettim.Neyse geri dönüyorum konuma.BB kremi 13 tl gibi komik bir rakama düşünce alayım dedim ama 01 numarası 4 adet hem gratis,hemde watsons mağazasında yoktu.Resmen yemişler ürünü.Neyse bende Watsons'dan Rimmel markasından arkadaşımın kullanıp çok çok hafif bir fondöten dediği fondötenden aldım ve en sevdiğim pudralardan biri olan Stay Matte'den aldım.İkisi 20 küsür gibi bir şey oldu sanırım. Ayrıca fondöten sarı alt tonlu oldukça sevdiğim çok hafif bir fondöten oldu.Neyse uzun uzun yazısını yazarım zaten.

Son olarak Gratis mağazasına girdim.Balm'dan her zamanki gibi The Schwing eyelinerımı kaptım ..Fiyatı artmış gibi geldi bana 24 tl oluyordu indirimle.Daha sonra Note'dan neden bir rimel almayayım dedim.Bir de rimel aldım.Denedim gayet de güzeldi.Fiyatı 13 tl idi.Son olarak da açılı bir fırça aldım.Ama bunun fiyatını ne yalan söyleyeyim hatırlamıyorum.

Benim alışverişim bu kadardı.
Sizler neler aldınız bu indirimden?


Bunlarda İlgini Çekebilir

1 kişi dedi ki

  1. Stay matte pudra en sevdiklerimden :)
    O açılı fırçalardab bende istiyorumda daha almadım. Güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe