Neler Aldım ? #27

by - 18:27

Merhabalar,
Geçenlerde çok güzel bir alışveriş yaptım..Benim için çok dolu dolu bir alışveriş oldu.Belki sizlerinde beğeneceği şeyler olabilir diye paylaşmak istedim.Daha çok giyim üzerine bir alışveriş oldu bu sefer.Bakalım neler aldım ? Ne kadara aldım?

İlk olarak internet sitesi de olan bir mağazadan bu ayakkabıyı aldım.Çok çok severek bu ayakkabıyı alsam da sonradan hayal kırıklığına uğradım bir konuda.Ayakkabıdan yana sıkıntım yok.Ayakkabıyı 100 tl gibi bir fiyata aldım.Daha sonra ise eve gelip internet sitesinden fiyatına baktığımda 59,90tl gibi bir fiyata düştüğünü görüyorum.Tabiki de hemen yetkililerle iletişime geçtim ama onlarda internete özel bir kampanya olduğunu birşey yapamayacaklarını söylediler ve ben anlayacağınız kazıklanmış oldum.Ama ayakkanı çok güzel.Modeli filan çok dikkat çekici ve tarz.Ama müşteri hizmetleri filan yok yani.

Daha sonra bir adet kazak aldım.Kayık yaka gri bir kazak.Omuzlardan straplez gelen bir kazak.Eski zamanlardaki kazaklara benziyor,triko bir kazak.Fiyatı ise sadece 25tl.Addax'dan aldım kazağı.Daha sonra mükemmel siyah bir gömlek geldim.Bol kesim gelen bir gömlek bu.Resmi silinmiş ,keşke silinmeseydi.Kumaşı ise ketene benziyor,tam olarak anlayamadım.Ama gerçekten en sevdiğim gömleğim oldu.Fiyatı ise sadece 35tl.

En son ise Gratis'den diş macunu aldım.Özel bir tercih değildi.Elime ilk geleni aldım.Fiyatı 8,9tlydi sanırım.Benim alışverişim şimdilik bu kadardı.Siz beğendiniz mi aldıklarımı?

Bunlarda İlgini Çekebilir

3 kişi dedi ki

  1. güle güle kullan canım güzel parçalar :)

    YanıtlaSil
  2. Addax'ı çok beğeniyorum ben de; hem fiyatları uygun; hem de ürünleri gayet başarılı. Güle güle giy aldıklarını, botlar gerçekten güzelmiş! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkürler.Evet botlarımı gerçekten çok sevdim ki :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe