Gül Suyu İle Cilt Temizliği

by - 18:31


Gül suyunun faydalarını bilmeyenler için cilt bakımındaki öneminden ve benim hangi aşamalarda kullandığıma dair kısa bir bilgi vermek istedim.Gül suyu cildi kirden ve makyajdan arındırırken cildi yatıştırıyor.Ayrıca mor halkalarınız varsa onlarda da azalma gözlemleyebilirsiniz.Bazı ciltlerde gül suyu ters etki yapıp daha çok sivilceye yol açıyormuş diye birşey okudum sanki.Ama neyse ki bende öyle bir etki bırakmadı.

Ben gül suyunu tonik niyetine kullanıyorum.Yani cildimi makyajdan arındıktan sonra cildime bir pamuk yardımıyla uyguluyorum.Sadece akşamları ,gece yatmadan önce uyguluyorum.Cildimdeki etkilerine gelecek olursam ; Cildi çok fazla kurutmuyor,çok fazla diyorum diyorum çünkü sonrasında ben bir nemlendirici uygulama gereksinimi hissediyorum yüzüme.Kokusunu aslında hiç ama hiç sevmesem de gün geçtikçe insan alışıyor diye düşünüyorum.Toniği her gün kullanmıyorum.2 gün kullandıysam peşine 3.gün kullanmıyorum.1 günlük cildime izin veriyorum.

Ben düzenli olarak kullanmaya başladıktan sonra cildimde bir yenilenme,yağlanmasında azalma gibi sevindirici haberler aldım.Ayrıca göz altlarımda var olan morluklara da iyi geldi.Ben genel olarak cilt bakımımı böyle yapıyorum .Bu arada gül suyu alırken dikkatli olmakta fayda var.Bazı markalarda katkı maddeleri dolayısıyla gerçek doğal gül suyundan çıkıyor.

Siz cilt bakımınızı nasıl yapıyorsunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

2 kişi dedi ki

  1. Gülsuyunu ben de severek kullanıyorum cildimde. Piyasadaki gülsularından en çok Rosense'nin ürününü beğeniyorum. Kutusunda %100 gülsuyu yazıyor. O markayı denemenizi öneririm.

    YanıtlaSil
  2. Onu da kullanıyorum ama şimdilerde elimde bu mevcut olduğu için bunu paylaştım..Teşekkürler yine de öneriniz için :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe