Bitenler / Çöpe Gidenler 20

by - 21:19

Upuzun bir zamandır bitenler yazısı yazamıyordum.Vakit bulunca hemen yazayım dedim. Unutmadıklarımı saklamaya çalıştım,ama arada attığım ürünlerde bolca olmuştur heralde.Ama saklayabildiklerim bunlar.Bakalım neler bitti? Neleri sevdim? Neleri tekrar alıcam? Neleri almicam?Aslında genel olarak benim için klasikleşen ürünler mevcut ama sizlere de fikir olur belki bazıları.

-Schwarzkopf Şampuan; Bir süre sonra saçlarımı yağlandırdığını farkettim.Aslında ilk zamanlarda iyi gibiydi ama sonrada bir bıktım kendisinden.Şuanda bir tane daha var aslında elimde ama onu fırçalarımın temizliğinde kullanıcam sanırım.

-Palmolive Thermal Spa Duş Jeli; Kokusunu nasıl sevip aldım bilmiyorum.Sonraları bunu da hiç sevmedim.Kokusu garip gelmeye başladı.

-Avon banyo köpüğü; Benim duş jeli namına kullandığım banyo köpüğü.Annemin favorisidir kendisi.Kullandım bitti,güzeldi bence.

-Garnier Makyaj Temizleme Suyu; Bu serilerin dışı farklı türlü türlü çeşitleri çıktı.Bence aylarca yetecek bir ürün.Bu da güzeldi bence. Almalı ,herkes almalı.

-Himalaya Yüz Temizleme Köpüğü; Ben bu markanın bu köpüğünü pek sevmemiştim.Hatta temizleme köpüklerinin hiçbirini sevmedim ama bunu hiç sevememiştim.Bence yüz temizlemede biraz yetersiz kalmış bir ürün çeşidi.Tekrar almam.

-Solait Güneş kremi; Yazın bitirdiğim bir ürün.Saklamışım.Fiyatı ucuz diye almıştım.Kullandım.İşe yaradı mı yaradı bence.Korudu diye düşünüyorum.

-Loreal Elseve Mucizevi Yağ;  Çok severek kullandığım bir yağdır.Kendisinden nerdeyse her bitenlerde bitiririm.Bence saçları yıprananlar için çok güzel bir ürün.




-Benri Pamuk; Her seferinde aldığım kullanışlı pamuk.Alın arkadaşım.

-Urban Maske; Bunu tester diye vermişlerdi,banyoda kullandım.Güzeldi.Ama testerdan ne fayda gördüm bilmiyorum.Ondan bu konuda yorum yapamıyorum.

-Pure Beauty BB Krem; Sevdiğim bir bb krem ama değiştiricem galiba .Artık ten rengime uymuyor gibi geliyor.Ama çok severdim kendilerini.

-The Balm Schwing Eyeliner;,Çok severim kendilerini,her indirimde alırım.Bence sizde alın.Hayatımın eyelinerı.

-Stay Matte Pudra; Sevdiğim uygun fiyatlı bir pudra.Bence herkesin alması gereken bir ürün.

-Doldurma Parfüm

-Rimmel Bronzer;Yıllardır bitmeyen ürün.En sonunda kırıldı ve bitti gitti.Yoksa bitirdiğimden filan değil.Ama çok güzeldi.Özellikle bir tarafı çok güzel renk verirdi.Neyse güzeldi.İhtiyacım olunca tekrar alabilirim.


Benim bitirdiklerim bunlar,baya birikmiş diyemicem çünkü aylardır yazmıyorum bu yazıyı.Siz neler bitirdiniz son zamanlarda?

Bunlarda İlgini Çekebilir

3 kişi dedi ki

  1. yenilerini güle güle kullanın, elseve saç bakım yağını ve The Balm eye lineri ben de çok beğenerek kullanıyorum, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Ben Himalaya Köpüğü çok sevmiştim kullandığımda. Direkt makyajlı yüzüme hiç uygulamadım; ama makyaj temizledikten sonra yüzümü bu köpükle yıkadığımda çok iyi geldi. Şaşırdım beğenmediğini okuyunca :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkür ederim ayrıca sitemi ziyaret etmeyi unutmayın https://islamguzelahlaktir.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe