Zigavus Elixir Argan Yağlı Saç Bakım Ürünü

by - 13:19

Yazın malum deniz,güneş derken saçlarımız epey bir yıpranıyor.Hele ki bu sene yazın saçlarım çok fazla deniz ve güneş gördüğünden aşırı derecede yıprandı,kırıldı.Benim gibi saçlarına aşırı bakım yapan birinin bile saçları böyle olduysa diğerlerinin vay haline dedim ve araştırmalara başladım.Argan yağları saç bakım ürünü olarak en çok tercih ettiklerim arasında.Bir ara yine saçlarıma bakım gerektiğinde kullanmıştım.Fakat bitince tekrar almamıştım.Bu sefer ki deneyimlediğim ürün Zigavus markasının argan yağı.Zigavus'un sarımsaklı şampuanını duymuştum bende herkes gibi önceleri.Bakalım bu ürünü nasılmış?
Uzun,düz,parlak,yumuşacık saçlara sahiptim ta ki son 2 aya kadar.O andan itibaren denizde dahil bu ürünü kullanmaya başladım. Saçlarıma çok da fazla yağ sürme tutkum yok.Çünkü saçlarım yağlı bir yapıya sahip,en azından dipleri.Uçları ise kuru.Ürünü denize girmeden kuru saçlarımın uçlarına uyguladım,denizden çıkınca uçlarına/boyuna uyguladım,banyodan çıkınca,saçlarım elektriklenince uyguladım.Fakat kesinlikle diplerine uygulamadım ,dikkat edin,dipleri yok.Saçlarınızı heran yağlandırabilecek bir ürün argan yağı çünkü.Ben farkı ilk andan itibaren gördüğümü düşünüyorum.Kokusu bence inanılmaz güzel.Sürdüğünüz an saçlarınız parlıyor,ama bu yağlı saç parlaması değil emin olun.Ben bile bu kadar iyi bir sonuç beklemiyordum.

Ürünü haftada en fazla 2 kere kullandım.Çok fazla abanmanın lüzumu yok diye düşünüyorum bu tarz ürünlere.Saçlarıma aşırı yumuşaklık kazandırdığını itiraf etmeden geçemicem.Pompalı bir ambalajda olması da avantaj.Ayrıca ürünü sadece saçlarınızda değil,nemlendirmeniz gereken herhangi bir yerde de kullanabilirsiniz.Örneğin dirseklerde,dizlerde filan.Benim çok severek kullandığım bu ürünü herkese tavsiye ediyorum.Bir deneyin derim.Ayrıca ürün kendi internet sitelerinde 40 tl gibi bir fiyat.Oradan edinebilirsiniz.

Alın ,kullanın,yorumlaşalım.Bekliyorum.
Sevgilerimle

Bunlarda İlgini Çekebilir

6 kişi dedi ki

  1. Mucize yağım bitince bunu deneyebilirim

    YanıtlaSil
  2. Argan yağlı ürünler cilt için çok faydalı özellikle de saçta.Bu üründe epey bereketli görünüyor fiyatına bakarsak..Eline sağlık canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten çok bereketli bir ürün,baya bir süre idare edicek gibi beni.

      Sil
  3. Ben de merak ettim! Alınacaklara eklendi. ♥

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe