The Balm Meet Matt(e) Hughes Likit Ruj | Charming

by - 20:17

En sevdiğim rujlar sıralamasında ilk 3 te kesinlikle bu ruj var. The Balm'ın likit rujlarını yapı olarak çok seviyorum.Likit rujlara zaten artık hasta oluyorum farketmişsinizdir.Özellikle sürdükten sonra saatlerce kalmaları,matlıkları ise gönülleri fethetti.Charming rengi ise bu serinin en ünlü rengi,çünkü günlük kullanım için oldukça uygun ve doğal.Bu serinin normalde 8 rengi mevcut ayrıca.Gül kurusuna yakın bir renk .Oldukça çarpıcı.



Bu rujda serinin diğer renklerinin aksine sürerken burnunuza mentollü bir koku geliyor.Diğer renkleri de denedim,2 rengi daha mevcut bende ama cidden sadece bu renge özel bu mentollü etki.İçeriğinde  nane yağı mevcutmuş sanırım.Sürdükten sonra yapış yapış bir etki uyandırmıyor Sleek'teki gibi. Sürdükten sonra biraz beklemek gerekiyor matlaşması için.Matlaştıktan sonra değmeyin keyfe.Çünkü ne yiyip içsenizde zor çıkıyor.Ama tabiki de upuzun bir kalıcılığı yok.Gün içinde belki 1 tazeleme gerekebilir.Ama bu sorun mu bence hiç değil.

Dediğim gibi rengi günlük kullanım için oldukça ideal.Bir maskara ,bir bu ruj alın size makyaj .Dudakta kesinlikle harika duruyor.İndirimle 19tl gibi bir fiyata alıyorum her seferinde.Normalde 36 tl gibi birşey.Ben indirimden alın derim.Tabi bulabilirseniz,çünkü genelde bu üründe stok sorunu oluyor söyleyim.

Şimdilik benden bu kadar,
Sevgilerimle

Bunlarda İlgini Çekebilir

7 kişi dedi ki

  1. Çok severek kullanıyorum ben de bu rujları :))

    YanıtlaSil
  2. kullanmadım ama en çok seviyorum çeşidinin bu olduğunu biliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. En sonunda ben de yakaladım sonuncuyu mağazada. Gerçekten ne kadar güzelmiş, ne kadar başarılıymış...
    Güle güle kullanalım :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe