Loreal False Lash Superstar Maskara

by - 23:39

Merhabalar!
Bugün sizlerle geçen hangi indirimden hatırlamıyorum ama uzunca bir zaman önce edindiğim bir rimelden bahsedicem.Pek benim kullanacağım tarzda bir rimel olmasa da (neden diyenler için kıl fırça demem yeterli sanırım) testerını deneyip sevince hemen edindim.Bu rimelin diğer rimellerden çok da farkı var.Gördüğünüz gibi çift taraflı; bir tarafında rimel bazı varken diğer tarafında rimelimiz var.(1-BAZ , 2-RİMEL )


Maskara bazını ikinci deneyimleyişim .Fırçanın yapısı kıl olmasına rağmen bombeli olması size ve kirpiklerine aşırı avantaj sağlıyor.İlk olarak maskaranın 1-Baz kısmını uyguluyoruz.Kirpiklere hacim ve tek tek ayrılmış bir görüntü sağlıyor.Ayrıca kalıcılığı mı desem görüntüyü daha uzun süre koruyabiliyoruz bu baz sayesinde. Bazı sakın kat kat uygulamayın ,kötü bir görüntü elde edebilirsiniz rimeli sürünce.İkinci olarak baz kurumadan 2-Rimel kısmını sürüyoruz.Yine rimel de kavisli,bombeli bir yapıya sahip.Uyguladığımda kirpiklerimde aşırı hacim ve uzama farkettim.Kesinlikle gözle görülür bir fark vardı. 

Gün içinde dökülme vs. yapmadı.Kirpiklerimde gayet siyahtı.Benim için tek olumsuz yanı ambalajı.Yani bence çok uğraştırıcı.Sürerken zorlanıyorum sanki.Birinden diğerine geçerken yani.Ben rimeli yarı yarıya fiyatla 25 tl gibi bir rakama almıştım..Sizlere de böyle bir indirim döneminde almanızı tavsiye ederim.Ben rimeli gayet beğendim.Parasını sonuna kadar hakediyor diye düşünüyorum.

Bunlarda İlgini Çekebilir

1 kişi dedi ki

  1. Ambalajının uğraştırıcı yanına katılsam da etkisi bu detayı unutmaya yetiyor son zamanlarda keyifle kullandıklarımdan . Güle güle sür sürüştür :*

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe