Sleek Solstice Highlighting Palette | Aydınlatıcı Palet

by - 18:48

Oldukça şık bir ambalaja sahip olan Sleek paletini Gratis bana uzun zaman önce yollamıştı.Biri krem,diğer üçü toz ürün içeriyor.Bu benim elimdeki ikinci aydınlatıcı paleti.4 farklı renk,ton mevcut palette.Kremsi yapıda olanın ismi ecliptic,diğerleri ise supsolar,equinox,hemisphere.İçinde bir adet fırça mevcut.Ama biraz dandik.Açıkçası kullanırken bunun yerine açılı bir fırça tercih etmeniz sizin için daha yararlı olur. Ben bu renklerden bazılarını far olarak da kullanmayı tercih ediyorum.Karma bir cilde sahip olduğum için genelde T bölgemi aydınlatmayı tercih etmiyorum.

Ecliptic; Daha çok kaş altı için kullanılması önerilen renk.Çabucak dağılan,kremsi far.Yapısı kesinlikle ağır değil.İnanılmaz pigmentli bir yapıya sahip.Kaş altına uygulayınca kaşları daha kalkık gösterdiği vurgulanmış kapakta.Kalıcılığı gayet güzel ürünün.Verdiği aydınlık gerçekten çok güzel.

Hemisphere; Aralarında ilk bakışta en çok sedefli görünen ürün bu.Elmacık kemikleri üstüne kullanılması önerilmiş.Cilde hafif bir eflatunluk katıyor.Bu ton cildime ayrı bir güzellik kattı sanki.Ben en çok bu rengi sevdim.

Subsolar; Burun kemiğine uygulanması önerilen bu ürün açık sarı tonlu bir renge sahip.En iyi göz pınarlarında hoş duruyor bu ürün.Kaş altına da uygulanabilir.Benim aralarında en hoşlanmadığım renk bu .

Equinox; Çok açık şeftali rengine sahip olan bu ürünün verdiği parlaklık gerçekten çok güzel.Elmacık kemiklerinin üzerinde güzel duruyor.

Günlük hayatta da kullanmayı tercih ettiğim bu aydınlatıcı,sizde seviceksinizdir.Ürüne Gratis'lerden ulaşabilirsiniz.Makyaj çantanızdan ayırmayacağınız bu ürünü,siz nasıl buldunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

5 kişi dedi ki

  1. Benim favorim Equinox! Verdiği renge ve aydınlığa bayılıyorum. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Bu aydınlatıcı paletinde benim de gözüm var, teşekkürler paylaşım için :))

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe