Sleek Matte Me Likit Ruj | Velvet Slipper

by - 17:29

Merhaba,
İngiltere'nin sevilen markalarından Sleek artık Gratislerde yerini aldı. Bana da denemem için bu güzel likit ruju göndermişlerdi. Ancak yazmaya fırsatım oldu.Likit ruj benim için artık ideal denilebilecek bir ruj. Çünkü dudağınızdaki likit ruj gün içinde tazelenme gereksinimini çok az gösteriyor.Bu rujun rengi daha çok kışlık olsa da yapısını anlamanız açısından bir ön aşama oluşturacaktır diye düşünüyorum.

Dediğim gibi rengi tam bir kış rengi. Ten renginize yakışacak daha güzel yazlık renkler de var .Toplamda 12 renk çeşidi mevcut.Ambalajı gayet güzel ve şık.İç yapısında ise klasik likit ruj aplikatörü mevcut. Ürünü az az alıp sürmekte fayda var diye düşünüyorum.Özellikle bu renkte. Abartı sürdüğünüzde kuruma süresini de uzatıyorsunuz bu üründe.Tek hamlede sürmeye bakın bu ürünü.Dudaklarınızı da birbirine değdirmemeye çalışın. Bu ürünün kuruması bana diğer likit rujlara göre daha uzun geldi.Ayrıca dudaklarımı da daha çok kuruttu. Sizde bunu önlemek için öncesinde bir nemlendirici sürün derim. 

Ürünü sürdükten sonra uzunca bir süre kalıyor.Kalıcılığı kesinlikle mükemmel.Hiçbir şekilde çıkmıyor.Ancak üçüncü dördüncü deneyişimde çıkabildi benim.Ürüne Gratislerden edinebilirsiniz.Fiyatı 30tl civarı birşeydi. Tekrar teşekkürler Gratis'e.

Sevgilerimle

Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. markanın henüz hiç bir ürününü deneme fırsatım olmadı ama genelde herkes memnun bu likit ruj da harika gözüküyor ve de kalıcıymış güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. ben de yeni yazdım bunu rengi harika sonbahara saklıyorum şimdilik :-))

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe