Sinemada ; Suicide Squad | Gerçek Kötüler

by - 15:00

suicide squad ile ilgili görsel sonucu
Çıkmadan önce oldukça konuşulan bu film çıktığı gün sinemada yerimi aldım.Zaten film ülkemizde daha dün vizyona girdi.Benim beklentim fragman dolayısıyla olsun,filmin çok konuşulması olsun çok çok fazlaydı. Eminim ki giden herkesin beklentileri de yüksektir.Filmde giden erkeklerin çoğu yani benim arkadaşlarım diyeyim genelleme yapmadan Harley Queen karakteri için gittiler.Açıkçası benimde çok merakla beklediğim bir karakterdi kendisi.

Amanda Waller'ın (Viola Davis) önderlik ettiği gizli istihbarat servisi ARGUS, mücadele ettiği gizemli bir örgütlenmeyi yenebilmenin tek yolunun hapiste tuttukları tehlikeli suçlulardan bir ekip kurmaktan geçtiğine karar vererek İntihar Timi'ni oluşturur.  Harley Quinn (Margot Robbie), Deadshot (Will Smith), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) ve arkadaşlarının görevi adeta imkansız bir görevdir, çünkü tahmin edemeyecekleri kadar güçlü bir düşmanla karşı karşıya geleceklerdir.
Filmin ilk yarısı bence olduğunca durağandı. Komik denebilecek sahneler nadirdi.Joker karakteri filmde çok azdı.Filmi bence olabildiğince Harley Queen karakterini oynayan kadın götürmüştü.Özellikle Cara Delevingne'yi filmde çok gereksiz buldum. Oldukça zaman kaybıydı onun sahneleri,hiç sevmedim.Oldum olası bu kızı itici bulurum zaten.Bazı sahneler bana çok geçiştirilmiş gibi geldi.Özellikle ateş çıkaran (nasıl tanımlayacağımı bilemedim ) karakterin sahneleri çok geçiştirilmişti.Bence ondan daha güzel şeyler çıkabilirdi.
İkinci yarı ilk yarıdan daha güzeldi.Zaten filmin aksiyon sahneleri bu yarıdaydı.Film 3D olmasına rağmen ,olması gereksizdi bence. 3D lik bir sahne yaşamadık izlerken.Ben bu yarıda da Harley'i çok sevdim.Kadın bence bu sene Oscar'ı almalı diye düşünüyorum.Duy beni Oscar!Will Smith'inde hakkını yemeyeyim filmde.Oldukça iyiydi.Film komedi değildi,aksiyon da değildi.Hepsinin ortasıydı diyebilirim. Cara 'nın büyü sahneleri de oldukça gülünç geldi bana.Unutmadan geçmeyeyim.

Vakit geçirmek için izlenebilecek,orta düzeyli bir filmdi.Hafta sonu işiniz yok,çok boş vaktim var diyorsanız bir gidin derim.Belki seversiniz.
Şimdiden iyi seyirler
5/10


Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Sıfır beklentiyle gittiğimden midir nedir ben çok beğendim filmi. Ama saçma gelen bir sürü yeri vardı en basitinden büyücü dedikleri insanüstü varlık nasıl oluyor da kız ona yaklaşırken düşüncelerini okuyamıyor mesela gibi gibi. Yine de severek izledim. :D

    YanıtlaSil
  2. yani sırf marvel/DC evrenlerini seviyorum diye izleyeceğim ama netten indiririm sanırım..

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe