Pastel Profashion Dörtlü Far Paleti | 203

by - 17:47

Far paleti pek tercih etmediğim bir makyaj ürünü olsa da özel günlerde olmazsa olmaz üründür kendisi.Pastel'in bu far paleti özel günlerde tercih ettiğim bir ürün.Seri de 6 adet renk seçeneği daha mevcut.Bu palet mavi tonlarının yer aldığı bir palet.İçerisinde çift taraflı bir sünger aplikatör mevcut.Ambalajı kötü değil,hemen kırılır cinsten değil.



Paletteki renkleri şöyle kullanabiliriz ; sol üstteki sedefli krem rengi göz pınarlarını ve kaş altlarını aydınlatmak için tercih edilebilecek bir fildişi rengi.Aydınlık görünüm elde etmek istediğiniz yerlere göz kapağınızda bu rengi uygulayabilirsiniz.Pigmentasyonu oldukça düşük .Rengi elde etmek için üzerinden 2-3 kat geçmeniz gerek.Oldukça da tozutuyor,dağılıyor.
Sağ üstteki sedefli açık turkuaz , pigmentasyonu idare ediyor.
Sol altta turkuaz rengi mevcut.Bu rengin pigmentasyonu diğer ikisinden daha iyi.Çok fazla da tozutmuyor.
Sağ alttaki koyu lacivert ise göz kapağına gölge uygularken tercih edilecek bir renk.Koyu,gölgeli makyajlarda oldukça hoş durduğunu söyleyebilirim.Paletin pigmentasyonu en iyi olan rengi.


Far paletinin kalıcılığı ise idare ediyor.Bir süre sonra renklerden ilk verimi alamayabilirsiniz.Far bazı kullanmayı ihmal etmeyin.Bu paletin bir de 201 numarası toprak tonları olanı var.Onu sık sık tercih ediyorum.O günlük makyajda daha doğal renkler olan toprak tonları mevcut.Onun da yazısını yazacağım yakında.

Fiyatı 15 tl gibi bir fiyattı.Özel günlerde kolaylıkla tercih edilebilecek bir palet.Fiyatı ise çok uygun.
El altında dursun dediğim bir ürün benim.
Siz renkleri nasıl buldunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

2 kişi dedi ki

  1. Yazın deniz kenarında beyaz bir elbise giyip bu tonlar kullanılabilir bence :) Nedense bu renkler bana yaz akşamlarını çağrıştırdı :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe