Pastel Day Long Lip Color Kissproof | 19

by - 14:33

Merhaba!
Bugün sizlerle bayıldığım ,mükemmel bir rujdan bahsetmek istiyorum.Likit rujlarda ilk denediğim seri olan bu seriyi geçen haftalarda edindim.Ama çıkalı baya bir olmuş seri.Ben 19 numara olan vişne çürüğü-bordo renkleri arasındaki rengi tercih ettim.Likit rujun özelliği, gloss gibi gözüküyor ki ben nefret ediyorum glosslardan ama sürünce mat ruj gibi oluyor. Belki instagramda denk gelmişinizdir sürüyorsunuz ama elinize ruj izi filanda çıkmıyor.

Dudakları kuru olanlar nemlendirseler daha güzel bir görüntü ortaya çıkacaktır.Ürünün aplikatörü düz ve sürmesi biraz zor gibi geldi bana.Çünkü benim gibi el alışkanlığınız yoksa sürmesi zor olabiliyor.Ben yapısı ve kalıcılığına bayıldım bu ürünün.Kesinlikle mükemmel.Kurutmuyor dudakları. Vaat ettiği gibi saatlerce çıkmıyor .Bunu size şöyle anlatabilirim; Sürdüğümde sabahın körü idi ruju. Tüm gün boyunca tam 3 kere yemek yedim,arada içtiğim suların,kahvelerin hesabını size yapmıyorum bile.Bir kez bile tazelemedim,ne yazık ki ruju yurtta unutmuştum. Ama hiç üzülmeyin ki ben de üzülmedim.Gece yurda geldiğim de ruj ilk sürdüğümde ki gibi olmasa da ondan hafif daha silik ama kesinlikle rengini de belli eder halde duruyordu. Çıkarmayı denedim gece kazır gibi çıkardım resmen dudağımdan.Zorla çıktı.Gerçekten ben bu ruju nasıl daha önce keşfedememişim,şansıma tüküreyim. Serinin tüm renklerini almak istiyorum.

Sizde kalıcı ve tüm gün tazelemeden sürmek için bir ruj arıyorsanız bu ruju deneyin. 
Fiyatı 18,90 tl .Kesin alın. 
Siz beğendiniz mi rengi?

Bunlarda İlgini Çekebilir

6 kişi dedi ki

  1. Renk çok güzel. Bugünlerde tam da pstelin bu mat likit rujlarıyla ilgili blog yazıları okuyodum. Sana da çok yakışmış. Benim almak istediğim renkler 15, 19 ve 20. Ilk önce 20 numarayı alma kararı aldım ama hiç bir yerde bulamıyorum. Sende de görüp beğendiğime göre önce 19u alabilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 20 numarayı bende çok merak ettim ama bir türlü kalmıyor mağazalarda. Umarım sizde seversiniz :)

      Sil
  2. Çok guzel bir yazi olmuş valla en kısa zamanda bir tane de ben edincem! 😁😁😃🙅🙆🙇

    Bu arada ben de blog yazmaya başladım,adı rimelkizii.blogspot.com umarim ben de bir gun senin kadar basarili bir bloga sahip olurum 😳😧

    YanıtlaSil
  3. merhabalar normalde 19 daha morumsu murdum gıbı burda dırek bordo cıkmıs neden acaba

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe