Bitenler | Çöpe Gidenler 17

by - 15:01

Bitenler de bu sefer çok ürün bitirememiş bulunuyorum.Ama yine de atılması gerekenler olduğu için yazmaya karar verdim.Bakalım neler bitirdim:

-Diş Macunu: Bunu Gratis'ten almıştım diye hatırlıyorum.Markasını bilmiyorum ama güvenmemek lazım tabi böyle ucuz markalara.Diş bu sonuçta ama lazım olunca insan alıyor arada.Lazım olunca derken ucuzdu işte ondan yani.

-Bebak  Tonik : Ah benim güzel toniğim.Muhteşem bir tonikti.Yağlı ve karma ciltler kesinlikle bu ürünü alsın bir denesin derim ben.Yazısını yazmıştım.Şurda

-Fem'x Aloe Veralı Deodorant: Watsons'tan edindiğim bu deodorant aloe vera kokusu.Yazın sık sık almıştım.Kışın da yine kullanmaya devam ettiğim bir ürün.Kokusu çok güzel.İnsanın içini rahatlatıyor.

-Molped Günlük Ped

-Golden Rose Matte 02 : Benim en en sevdiğim rujum budur.Kesinlikle mükemmel bir seri olan bu seriyi herkesin alması lazım.Gerçekten çok kaliteli bir ruj.Benim hayatımın rujuydu.Bu rengi de gül kurusu renginde,dudaklarınızla bütünleşiyor.Doğal bir görüntü elde ediyorsunuz.Yazısını yazmıştım.

-Pastel Nude Oje : Nude renk tonlarını çok sevdiğini söylemiştim değil mi? Bunu da çok seviyordum ama bitti maalesef.Yazısını yazmıştım.Şurda

-Flormar Oje: Bu da yine Nude tonlarında bir oje.Oldukça güzel.

-Emotion Deodorant: Çok mu çok deodorant bitirdim heralde.Oldukça güzel çiçeksi bir kokuydu bu da .

-Garnier BB Krem: Bunu genelde Pure Beauty BB kremimimle karıştırıp kullanıyorum.Ama bu önceden bitti. Güzel bir bb krem.Yazısını yazmıştım.Şurda.

Ben şimdilik bunları bitirdim.
Siz neler bitirdiniz?


Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Ben herhalde hiç bir zaman biten ürünler yapamıycam o kadar çabuk sıkılıyorum ki :) bu arada gerçekten şeker gibi bir siteniz var ellerinize sağlık :)
    madamemine.blogspot.com

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe