Solait Bronzlaştırıcı Mendil / Solait Tan Wipes

by - 23:25

Herkese merhabalar,
Günlerdir doğru dürüst yazı yazamadım.Kusuruma bakmayın.5-6 gün daha ortalarda yokum hatta.Çünkü bildiğiniz gibi Alanya'ya gidiyorum .Yarın yola çıkıyorum.Alışveriş üstüne alışveriş yaptım gitmeden..Sizlere dönüşte uzun uzun yazılar yazıcam bu konularla ilgili.Bu arada anneler gününü de kaçırıcam ,indirimlerde kaçtı ama neyse.Gitmeden önce oralarda bembeyaz görünmek istemiyorum açıkçası.Çünkü ben genelde yanmam kıpkırmızı olurum.Bende hafif bir ton bronz görünmek için Watsons'ta gördüğüm bronzlaştırıcı mendillerden aldım.Belki instagramda resmimi görmüşsünüzdür.

Ben açıkçası ilk mendilleri elimle tüm vücuduma iyice sürdüm.2 mendil kullandım tüm vücudum için.Arkasında mendillerin etkisinin 4 saat sonra etkidiği yazıyordu.Bende 5-6 saat bekledim.Hiç birşey belli olmayınca 1 kat daha sürdüm mendillerden.Anlayacağınız 2 kat oldu.Benim rengimde bembeyazdır yani.Yine hiçbişi olmadı.Açıkçası bütün ümidimi kesmiştim.Sonra sabah kalktığımda bir baktım elime? Şok ! İnstagrama attığım resimdekinin 2 katı bir kına havasında mendilleri sürerken kullandığım sağ elim.Dedim ki demekki bir etkisi varmış mendillerin.Sonra bacaklarıma filan baktım ama aynıydı.Bir değişiklik yoktu.Sonra instagrama fotoğrafı attım,nefret ettim filan gibisinden bu mendillerden.Ama etkisi olmadığını görünce öyle düşünmüştüm.

Sonra bugün ayıptır söylemesi kuaföre gittiğimde oda dediki sen bronzlaştırıcı mı sürdün dedi? Çünkü bacağımdaki renk tonu farklılığı şoktu.Anladınız kuaför olayını? Hatta kadın iyi olmuş bu bronzlaştırıcı,daha anlaşılır oluyor böyle,benimde işim kolaylaştı dedi.Öyle işte.Yani bana kendim yanmışım gibi gelmişti,hani hafifti ama bişi vardı.Şimdi tüm vücudum yine bembeyaz.Ve ben banyo yapmıştım bu arada kuaföre gitmeden önce duruyordu yani.Çok çitilenmek gerekmiş demek.Anlayacağınız yarın gitmeden yine bronzlaştırıcı mendillerden sürücem.İşime yarayacak çok ha! Ben sevdim şahsen.Turuncuya falan dönmedi bacaklarım filan.Ben çok sevdim.Ama sevgim bugün başladı.Ben çok sevdim şahsen.

Eğer sizde benim gibi bembeyazsanız bir deneyin derim,en azından 1 ton koyu olursunuz daha bir hoş görüntü olur.Fiyatı 3,25 gibi birşeydi sanırım.İçinde 20 adet mendil var ayrıca.

Şimdilik sevgilerimle,
Tatil maceralarımı,nerdeyim napıyorum instagramdan takip edebilirsiniz.


Bunlarda İlgini Çekebilir

6 kişi dedi ki

  1. Fiyatta çok uygunmuş , deniz sezonu açılıp yanana kadar bu bahar aylarında mendiller iyi fikir aslında ,iyi yolculuklar canım sana ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok iyi fikir.İnsanı uzun bir süre götürüyor :)

      Sil
  2. Canım bende yazısını önüzümdeki hafta yayınlayacağım :) Merakla senin yorumlarını da okudum aynı benim ilk kullanmamdaki şeyleri yaşamışsın :)))) Bizde ablamla denemek için aldık ben açık tenliyim ama ablam mermer gibidir :) Akşam sürdük sabaha etkisi olsun diye hiçbir şey olmadı hala aynı derken ellerime bir baktım kınalı kınalı :D Tabi ablam güzelce ellerini yıkarken ben gerek duymamıştım. Bu aralarda nişan düğün sezonu açıldı tekrardan kullanmaya başladım. Ayrıca tatlım yine watsonsta aynı markanın temizleme mendili de var başka türlü o bronzluk çıkmıyor banyoda falan çıkmıyor yani temizleme mendilinide al sen. Bu arada tatil maceralarını merakla bekliyorum, iyi tatiller... :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol tatlım.Senin maceranda benimki gibi kötü olmuş.2 gün gezdim o ellerle çok komikti :D sorana ne diyeceğimi şaşırıyordum doğrusu :D

      Sil
  3. Benim bronzlaştırıcı hikayem acayip komik olduğu için ben bu tarz ürünlerden uzak duruyorum artık :) Güle güle kullan canım iyi ki çok koyu arap bacı gibi birşeye çevirmemiş seni, tam olarak işe yaramamasına sevindim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyiki o kadar işe yaramadı.Daha çok yorumları okuyup almıştım ama o bile fayda etmedi ellerime.Çok sağol canım

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe