Roon Argan Yağı

by - 17:18

Merhaba,
Argan yağlarını çok sık kullanıyoruz bu ara malum.Bende 4-5 aydır bu argan yağını kullanıyorum.Markasını duymamış olabilirsiniz.Bende bilmiyordum şahsen.Kendisini Kırım Şemsiye'nin çekilişinden kazanmıştım.Ama almak isteyenler olursa,biraz araştırdım ve kuaförlerde satılıyormuş sadece sanırım.
Ben banyo yaptıktan sonra saçlarımı hafif kurutuyorum,nemli kalıyor bu sayede.O zaman saçlarımın uçlarına sürüyorum bu argan yağını ve kesinlikle bayılıyorum.Saçlarıma inanılmaz bir yumuşaklık veriyor bu kesinlikle süper bişey.Kokusu ise çok güzel.Saçlarıma parlaklık bile kattığını söyleyebilirim.Ürünün kullanılışı kolay..Ben ilk kullandığımda acaba bu hiç bitmiyor mu? Kullanıyorum kullanıyorum hiç azalmıyor şişe diyordum.Meğerse şişenin en altında pomba gibi bir yer varmış o azaldıkça yukarı çıkıyormuş.Bende yukardan azalıcak diye baktığım için anlamam 1 ayımı aldı :D Öyle işte.Ben bu argan yağına bayıldım.Eğer bir yerde denk gelirsem hiç kaçırmam alırım.Sizde kesinlikle edinin derim ben,kuaförlerinize sorun illa biliyorlardır.Benim favori argan yağım bu şimdilik..

Şimdilik sevgilerimle..

Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Bazen insan dikkatsiz olabiliyor :)) Bu markayı dediğin gibi duymadım daha önce ama bencede argan yağı saç için gerçekten faydalı oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok faydalı oluyor,bazıları özellikle :D

      Sil
  2. Argan yağını bi kullanmadım. Sahteleri piyasada kol geziyor diyorlar. Belki de şu önyargımı kıramadım bilmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güvenilir internet sitelerinden alabilirsin bence.Örneğin lilakutuda ki cyrene argan yağını deneyip beğenmiştim ben.Bence bazıları çok işe yarıyor.Ama dediğin gibi piyasada sahteleri kol geziyor.Bir tane edinmelisin yinede güvenilir bir yerden

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe