Ne İzlemeli; Bridget Jones'un Günlüğü

by - 12:26

Geçen gün sınavım bitmişti,memlekete otobüs bileti de sonraki güne buldum.O akşam kendime parti yaptım.Bu partinin baş kahramanı bu filmdi.Parti derken abur cuburlar ,filmler, pijamalar filan harika bir geceydi.Arada insan böyle kendine zaman ayırmalı dimi? Bende gezinirken benim gibi "kız kurusu" modunda olan Bridget Jones'u seçtim.
Film taa 2001 yılının filmi.Adını zaten duymuştum,hatta tvlerde ara ara gösterildiğinde bile bakmışlığım var ama dedim ki bunu izlemeliyim,hemde 2 filmini de.Seri 2 filmden oluşuyor,hatta 3.cüsü çıkıcak mı diye duyumlar filan aldım ama bilemiyorum artık.Başroldeki oyuncu Renee'nin gerçekten doğal bir güzelliği var.
Filmin konusu klasik komedi filmlerinden;30'larında bekar bir kadının artık gerçek aşkı bulmak istemesi yolundaki çabalarını anlatıyor.Film aslında çok durağan,ne zaman ne olucağını tahmin edebiliyor insan.Ama oyunculuklar filan o kadar iyiydi ki bu durağanlıkta bile sıkılmayacaksınız eminim.Espriler çok yerindeydi herzaman.Ben ilk filmi genel olarak sevdim,çok güzeldi.
İkinci filmde ise artık Bridget gerçek aşkını bulduğuna inanacaktır.Ama karakterlerinin  tamamen birbirine zıt olduğunu sonradan anlayacaklardır.Bundan sonraki yine iki kişi arasında gidip geliyor filan.Yine arayışlarda.Ben açıkçası ikinci filmi daha çok sevdim.Heleki yukarıda koyduğum resimdeki hapishane sahnelerinde gülmekten öldüm sanırım.Filmin sonunda zaten tam olmasını istediğim kişiyle birlikte oldu.Ben filmi çok sevdim.Kötü adam olan Daniel bile çok komikti.Ben bayıldım filme.
Eğer sizde benim gibi kendinize boş bir vakit yaratırsanız,bu seriyi bir izleyin derim.Hoşça vakit geçiriceğinizi garanti ederim size..
İzleyenler film hakkında neler düşünüyorlar acaba?
Hadi konuşalım :)

Bunlarda İlgini Çekebilir

5 kişi dedi ki

  1. Bende bir kere aynı şeyi yapmıştım. Aburcuburlar, içecekler vee Bridget Jones'un 2 filmi. Gerçekten iyi geliyor arada böyle şeyler yapmak. Bide serinin tüm zamanlara hitap eden bir konusu ve oyuncuları olduğunu düşünüyorum. ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten çok evrensel bir film olmuş :) İnsanın ruhu açılıyor cidden :D

      Sil
  2. hastasiyim bu filmlerinde bu oyuncuyada hic SIKILMADAN herzaman izlerim bende filmleri :)

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sonradan farkettim ki başroldeki oyuncunun bir çok filmini izlemişim :D

      Sil
  3. Ben de ilk şımarıklık günümde bunu izleyeyim madem :) Çok merak ediyordum zaten :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe