Foot Factory Foot Lotion Mint

by - 15:39

8 Mart yaklaşıyor hanımlar, kendinizi indirimlere hazırladınız diye umuyorum.Ben hazırladım valla.Baya bir hazırlandım hemde.Şimdiden alıncakları kafamda kurdum.Bende size indirimden alınabilecek bir ürünü tanıtmaya karar verdim.Malumunuz Foot Factory ürünleri Gratis'te satılıyor.Geçen sefer sizlere ayak peelingini anlatmıştım.Ayaklarım kurumaya başlayınca losyon alayım dedim.Çünkü ayak peelingini bitirdim.Losyonu da indirimden aldım,sanırım yılbaşı indirimiydi.

Öncelikle ürünün ambalajı çok ama çok şeker.Geçen sefer sizlere bahsettiğim zorluk yine bu üründede var.Ürünü sıkması zor.Bu sefer ki ürünü peelingine göre daha hafif yapısı olan bir ürün.Yani o kadar yoğun değil.Buda bol bol nane kokuyor .Dediğim gibi biraz baskın bir kokusu var.Nane sevenler bayılacaklar kesinlikle.Ürünü banyodan sonra yada herhangi bir zamanda sürebilirsiniz.Nemlendirici bir nevi zaten.Ayak kuruluğuma iyi geldi benim.Ayaklarımı nane aroması sayesinde ferahlattı,serinletti.Bence indirimde Gratisten edinebileceğiniz bir ürün.Ben 3,5tl gibi bir fiyata aldım sanırım.Ben ürünü sevdim kısacası.

Siz bu ürün hakkında neler düşünüyorsunuz?
Kullanıyor musunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

12 kişi dedi ki

  1. Çok duydum ama hiç denemedim canım, naneli ferah ferah iyi olur aslında, indirimde sepete atmak lazım ;)

    YanıtlaSil
  2. kullanmadım ama sırf şişesi için bile almayı düşünüyorum :D

    YanıtlaSil
  3. nefret ettiğim bir ürün oldu benimde :(( var oluş amacını çözemedim nemlendirme desen sıfır koku desen bir süre sonra bir tuhaf oluyor. ürünü almak için üzerine basmak lazım o derece zor çıkıyor anlamadım gitti :((( senn beğenmene sevindim biz hiiiiç anlaşamadık:(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim alalı 2 ay oldu.kokusunda bir değişiklik olmadı :( evet ürünü çıkartmak baya zor içinden :)

      Sil
  4. ambalajı o kadar şeker ki sırf bu yüzden bile alınır =)

    YanıtlaSil
  5. Aynısından bende aldım indirimdeyken ama bir türlü fırsat olmadı ona sıra gelmesineeeee sadece 1 kere kullandım o kadar şişesii bileee yeter :)

    YanıtlaSil
  6. sadece kokusu ve şişesi için aldım ama pek bi işe yaramadı bende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde ayaklarımı nemlendirdi.Fena değildi yani :) sende işe yaramamasına üzüldüm

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe