Sinemada ; Açlık Oyunları 2 - Ateşi Yakalamak

by - 23:29

Merhaba sinemaseverler,
Sizlere bugün gittiğim çok sevdiğim bir seriden olan Açlık Oyunlarının 2. kitabı olan Ateşi Yakalamak'tan uyarlanan kitabın filmini anlatıcam.Ben bu serinin kitaplarına bayılıyorum.Okuduğum andan itibaren çok sevmiştim.Çünkü çok farklıydı.Bu filmden eğer doyasıya bir tat almak istiyorsanız bence önce ilk filmi izlemelisiniz.Tabi kitaplarını da okumayı ihmal etmeyin..Şimdi sizlere filmle ilgili yorumlarımı aktarıyorum;

Bu filmde Çeyrek asır oyunlarında oynayacak olan galiplerin savaşlarını izleyeceksiniz.Ve tabikide bu grupta Peeta ve Katniss de var.Ama bu savaşın başka bir ayrıntısı var bu savaşta diğer mıntıkalar isyanda.Filmde kitaptaki çoğu sahne bana var gibi geldi.Gayet güzeldi film..Özellikle Katniss rolünü oynayan Jennifer Lawrence çok iyi bir oyunculuk sergilemişti.
Ayrıca ben filmde Peeta'cılardanım.Peeta kitapta hem şeker ,hem yakışıklı idi.Ama filmde tabi Gale daha yakışıklı ona laf yok.Ben kitabı öngörerek Peeta'yı daha çok seviyorum.
Filmde özellikle bir karakteri çok sevdim.Filme yeni dahil olmuş bir karakter; Johanna Mason . Çok gerçekçiydi,çok doğaldı.Bayıldım oyunculuğuna.
Ben filmi çok sevdim.Önceki filmi izlediğim için,konuyu da bildiğim için ben severek izledim.Ama filmin sonu kitabın sonundaki gibi tam heyecanlı yerinde bitti.Ondan biraz sinir oldum tabi.Şimdiden 3.filmi heyecanla bekliyorum :D 
Eğer bu hafta sinemaya gidecekseniz,bu filme bir gidin derim ben..Ben çok sevdim filmi.Sizin de yorumlarınızı bekliyorum tabi filmle ilgili.
Şimdiden iyi seyirler..
Sevgilerimle

Bunlarda İlgini Çekebilir

7 kişi dedi ki

  1. Bende yarın izleyeceğim için çok heyecanlıyım. :)

    YanıtlaSil
  2. Bu sefer sinema de izlemeyeceğim. Çünkü ilki benim için fiyaskoydu. Aynı şekilde kamera açısı ile çekilmemiştir umarım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben ilkinide sevmiştim şahsen.Tabi kitapla kıyaslanamaz kesinlikle ama.Ben sevmiştim,senin sevmemene şaşırdım açıkçası.Ama olabilir yani.Umarım bunu beğenirsin ozaman ne diyim :)

      Sil
  3. En kısa sürede bende izlemeyi umuyoruum

    YanıtlaSil
  4. Bence çok güzel ve heyecanlı bitti. :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe