Schwarzkopf Gliss Restore&Refresh Şampuan / Saç Kremi

by - 19:52

Merhaba arkadaşlar,
Sizlere çok güzel süprizlerim var yakında.Bir çekiliş sizleri bekliyor şimdiden hazırlıklı olun.Neyse konumuza geri döneyim.Ne zamandır, taa şu postta Schwarzkopf ürünleri çok merak ettiğimi belirtmiştim,hatta alıcağımı söylemiştim,en sonunda kavuştum onlara.Önce saç kremini aldım,sonrada şampuanını aldım ve ikisinede kavuştum.Hemen yorumlarıma geçicem;
Bu seri daha çok üzerinde yazdığı gibi Yağlı ve Yıpranmış Saçlar için.Üzerinde içinde Sıvılaştırılmış Keratin olduğu da yazıyor.Keratin'in yararlarını bilmeyenler için,Keratin saçlarımıza yumuşaklık veren bir protein,Ayrıca saçlarımızı güçlü de kılıyor.

Schwarzkopf Gliss Restore&Refresh Şampuan ; Bu şampuan sayesinde en sonunda istediğim görünüme kavuştum.İşte aradığım şampuan bu.Ben kokusuna zaten ayrıca bayıldım, alırken.Kokusu biraz değişik ama ben çok beğendim.Muhteşem bir kokusu var.Kullandıktan sonra saçlarım yumuşacık,parlak,ışıldayan bir görünüme kavuşuyor.Ayrıca saçlarımı nemlendiriyor,hiçte ağırlaştırmıyor.Çokda yoğun bir yapısı yok bence bu şampuanın.

Schwarzkopf Gliss Restore&Refresh Saç Kremi ;  Benim kullandığım ilk saç kremi bu.Daha önce saç kremleriyle uğraşmaya çok üşenirdim.Ama en sonunda dayandım ve aldım.Şampuan gibi saçlara yumuşaklık,parlaklık veriyor.Boyutu bana biraz minik gibi geldi.Umarım çabuk bitmez.Şampuana görede yapısı biraz daha yoğun.Ondan çok azıcık uyguluyorum saçlarıma,o da yetiyor da artıyor bile..

Ben bu seride aradığımı fazla fazla buldum.Bayıldım tek kelimeyle.Saçlarımda bayılmış olmalı ki,yumuşacık sürekli.Eskiden sürekli olarak saçlarımı bir düzleştirme yada maşa çabası içinde olurdum.Şimdi kuruttuktan sonra hiçbirşey yapmadan doğal haliyle dışarı çıkabiliyorum.Bu benim için ,saçlarım için bir "yeniden doğuş" adeta.

Eğer sizde saçlarınız için muhteşem bir tavsiye istiyorsanız,bir deneyin derim.
Benden size muhteşem bir tavsiye ..Bu seriyi kullananlar varsa eğer siz neler düşünüyorsunuz?
Yorumlarınızı bekliyorum..
Şimdilik Sevgilerimle

Bunlarda İlgini Çekebilir

5 kişi dedi ki

  1. Schwarzkopf urunlerini gercekten cok begenerek kullaniyorum ozellikle sac serumu ve sac bakim yagi benim favorim. Senin aldigin sampuan ve sac kreminide kullaniyorum veo nlarida gercekten begeniyorum. Fakat ozellikle boyadan dolayi yipranmis saclariniz varsa onarim serumunu siddetle tavsiye ederim. Bu arada Yazilarini begenerek okuyorum. Sevgiyle kal :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlarımı boyamadığım için bana pek gerek olmaz,yazıyı okuyan arkadaşlar yorumunuzu görünce alırlar ozaman ondan :D yine de tavsiyeniz için çok teşekkürler ..Ve beğenmenize de çok sevindim yazılarımı..Sizde sevgiyle kalın :)

      Sil
    2. kesinlikle saç problemi olan yada olmayan mutlaka denemeli!

      Sil
    3. merhabalar , ben de gliss total repair 19 kullanıyorum ama saç derimde sanırım egzama , seboreik dermatit var . kremli şampuan kullanmayın diyenler var yağlı saçlar için . gliss'in bu ürününü almalı mıyım, fikri olan var mı ?

      Sil
  2. denenebilecek bir ürüne benziyor :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe