Neler Aldım ? #6

by - 14:49

Benim bir kız kardeşim var.Kendisi biraz cadı olmakla birlikte bizimkilere ne istese aldırır.Ama size abartmıyorum,hani ben bile çözemiyorum nasıl yola getiriyor bizimkileri bilemiyorum.Sanki benden büyük o gibi.Benim dışarı çıkma son saatim var onunki benimkinden geç yani öyle düşünün.Neyse işte ben baktım bunlar yine alışverişin dibine vurmuşlar bende dedim,sınavlardan çok bunaldım.Biraz çıkda bişeyler al dedim kendi kendime.Öyledir ki dün kendimi yollara vurdum.

İlk olarak yine Koton'a gittim.Ve ordan kendime bir kolye aldım vuruldum.Sonra dedimki bir de ona bir tshirt gibi birşey alayım.Ve gezerken kare yakalı bu kalın askılı şeye vuruldum.Hemen aldım. Sonra arkadaşım bir mağazadan alışveriş yapıyordu,adını cidden hatırlamıyorum.Orda da bu kremden gördüm ve bir tane kaptım.

Sonra tabikide Flormar indirimine yine koştum.2 tane deodorant kaptım.Bir de ruj.Rengi cidden çok hoş.Ben bayıldım.Bir BB Krem bulamadım ama,ona yanıyorum.Sonra bir de migrostan nivea deodorantını aldım.Onuda ayrı bir seviyorum.Neden bu kadar çok deodorant aldın demeyin? Dediğim gibi 1.yıl çekilişime hazırlanıyorum.Bu arada dün başlayan bir çekilişimiz var..Katılmanızı isterim hani.Burdan katılabilirsiniz.

Sınavlarım buara çok yoğun.Allah biz üniversitelilere sabır versin valla.Alttan derslerim yığıldı kaldı.Hocalarda da el insaf yok ki,biraz kolay sorsalar.Neyse Çanla filan geçeriz belki.Yani buara çok sık yazamayabilirim.Özellikle bugünden sonra Pazar gününe kadar çok yoğun sınavlarım var.Yorum yazarsanız eğer,telefon üzerinden cevap yazarım tabi.Neyse arkadaşlar görüşmek üzere,vakit buldukça yazmaya çalışıcam yine :)

Buarada resim yüklendikten sonra kalitesi düştü.Ne oldu bir fikrim yok ! 

Sevgilerimle.





Bunlarda İlgini Çekebilir

2 kişi dedi ki

  1. Ben kara duvak ı okudum... Edebi yönde bir şey bekleme. Ama kesinlikle her bir hikayeyi donarak okuyacaksın ve kitab bitene kadar ya elinden bırakamayacaksın ya da okuyamayacak kadar üzüleceksin ve okuyamayacaksın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende bu ara kitap alıp alıp köşeye koyuyorum.Umarım en yakın zamanda okurum :)

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe