Neler Aldım ? #5

by - 19:55

Geçen günlerde internette tesadüfen Flormar'da Light Of Flowers serisinde %80e varan indirimleri görünce dedim ki Pamuk Şekerrr koş kaçırma..Bugün kaçırmadım ve gittim.İlk olarak rujlara baktım pek sevdiğim bir renk bulamadım açıkçası.Ben pek zaten kırmızı sürmem,kendime en yakıştırmadığım ruj rengidir kendisi.Hani hafif kırmızıyı çalan renkleri severim ama kırmızı ,hayır.Bende 2 tane pembe rengi buldum..Biri bende daha önceden olan bir renge çok benzediği için açık rengini görevli bayana alacağımı söyledim.Kadında bana getirdi kutusunu.2 tane aldım o renkten,1.yıl çekilişi yapmayı düşünüyorum biri onun için.Bu arada rujlar sadece 3,5 TL kaçırmayın derim.Daha sonra farlara baktım,hepsi aşırı ışıltılıydı.Ben o kadar çok ışıltılı makyaj yapan biri hiç olmadığımdan almadım.

Sonra dedim ki BB Krem bakayım.Kadına sordum fiyatı ne kadar diye? Kadın 25 TL dedi.Biraz baktım ama sonra almayayım dedim.Biraz önce öğrendimki fiyatı 5 TL ye düşmüş.Kadın bizi mi yedi naptı o sırada,ama neyse.Belkide oda bilmiyordur,yada ben yanlış öğrendim şimdi.Sonra kasada kadın Vücut losyonları 3TL ye düştü diyince,dedimki aman al ne olucak,ondanda 2 tane kaptım.

Sonra biz gezerken bir telefoncuda bu benekli şeker şeyi gördüm telefonum için ve aldım.Çok şeker dimi? Bir butikte de bu ceketi gördüm ve öldüm bittim diyebilirim.Kararsız kaldığım iki tane renk vardı biri de griydi.Benim tercihim asker yeşilinden yana oldu en sonunda.Fiyatı ise o kadar komik bir rakam ki? 25TL cik.Ben aylardır,ceket arayayım tesadüfen bulayım olucak şey mi? 

Siz Flormar'ın indirimden birşeyler kaptınız mı? Kapmadıysanız koşun derim.
Çok komik fiyata ürünler.Bunlar dışında farlar 4,5TL , pudra da 6,5 TL olması gerek sanırım.
Herkese keyifli alışverişler..

Bunlarda İlgini Çekebilir

11 kişi dedi ki

  1. 3.5 tl ye de rujlar vardı ama pespembe bir renk kaldığı için almadım. Başkaları güzel renklerinden bulabilir. Çok güzel bir indirim flormarınki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D evet gerçekten kullanılması gereken bir indirim

      Sil
  2. merhaba, güzel günlerde kullan canım aldıklarını, mangolu krem ne güzel kokuyordur şimdi :))

    YanıtlaSil
  3. evet canım serının bb kremlerı 5tl ıdı :/

    YanıtlaSil
  4. hepsini güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan canım hepsini :) telefon kabın çok şeker :)

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan canım ..Yeni keşfettim blogunu bana da beklerim...:)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe