Ne İzlemeli ; Ölümcül Oyuncaklar : Kemikler Şehri

by - 23:14

Haftasonu geldi malum yine,
Bende geçen gün izlediğim,bayıldığım filmi paylaşayım dedim.Filmin internette fragmanları döndüğünden beri büyük bir merakla çıkmasını bekliyordum.Sinemalara gelince gideyim dedim ama bizim burdaki sinemaya gelmedi maalesef film.Bende internete kaldım.En sonunda haftalar sonra internette HD kalitesinde buldum ve izledim.Filmle ilgi yorumlarımı sona saklıyorum..
Film fantastik ötesi fantastik diyebiliriz.Filmin ayrıca kitaplarıda mevcutmuş.Ben ilk iş kitaplarını okicam.Sizede tavsiye ederim.Filmde kurtadamlar,vampirler,periler,şeytanlar ne ararsanız var..Film Clary'nin bir bara gidip orda kimsenin görmediği bir cinayete tanık olmasıyla başlıyor.Bu adamların daha sonra Gölge Avcıları olduklarını öğreniyoruz. Sonra annesi kaçırılıyor bir takım adamlar tarafından.Clary bundan sonra annesini bulmaya çalışıyor ,Gölge Avcılarının yardımıyla.Sonra aşk üstüne aşk,gerilim,heyecan..
Filmdeki aşk sahnelerini çok sevdim.Yani çifti birbirine çok yakıştırdım.Film benim için heyecanını biran bile kaybetti.Sürekli ne olucak filan dedim durdum.Filmde The  Tudors dizisinden yakından tanıdığımız Jonathan Meyers de vardı.Adam filmin sonunda geldi,beni gıcık üstüne gıcık etti.Ama kötü adam rollerini süper yapıyor adam şimdi hakkını yemeyelim.Filmin sonu ise benim için hayalkırıklığıydı biraz..Yani bir sona bağlanmadı ondan sinirlendim.Aşkla ilgili bişi beklerken filmin sonunda tık olmadı.Çok merak ediyorum acaba en önemli sorunun cevabı ne? Gerçekten Valentine doğru mu söyledi? Bu soruların cevabını büyük bir merakla bekliyorum..
Buarada filmin başrolündeki kızın kaşlarına takıldım kaldım.Ama neyse.
Filmi şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum.Ben filme bayıldım.Çok heyecanlıydı..Fantastik film severler hemen izleyin derim ben :)
İzleyenler yazsın,yorumlaşalım,tartışalım filmi.

Hadi iyi seyirler..
Sevgilerimle.

Bunlarda İlgini Çekebilir

3 kişi dedi ki

  1. İlk kitap da aynı şekilde bitiyordu. Tamamen kitaba uygun çekilmiş bir filmdi. Yapılan değişiklikler sadece filmi daha güzel hale getirmişti. Ben filme gerçek bayıldım. Hatta ikinci filmin çekimlerini durdurduklarında çok üzülmüştüm. Neyse ki yeniden başladı çekimler. Lily Collins doğal kaşlarıyla ön planda olan bir aktris, yani filmle alakalı değil. Alıştım artık ben ona rağmen bazen aşırı kalın geliyor insana :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kitabı okumadığım için bilemiyorum valla :D bencede rolünü filan gayet iyi oynadı.Ama garipsedim biraz izlerken ama,dediğin gibi alıştım gibi sürekli gördükçe :D

      Sil
  2. Ah bu film harikaydı. Sanırsam 2. filmide çekilecek

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe