Felil Black Mask/ Siyah Maske

by - 18:50

Eylül Ayının Lila kutusundan çıkmıştı bu ürün.Beni bilenler maskelere hasta olduğumu bilirler.Bu maskede kutudan çıkınca sevindim.Maskelerin hepsini bugün itibariyle bitirmiş bulunuyorum.Bakalım hakkında neler düşünüyorum?
Maskenin bizlere vaadi ölü derinin temizlenmesine yardımcı olarak gözenekleri açmaya yardımcı oluyor.Cilde yumuşaklık veriyor.Ben maskeyi genelde banyodan çıktıktan sonra kullandım.Ürünü ilk açtığımda içi resimdeki gibi katı bir haldeydi.Twittera yazdığımda ürünü suyla birlikte kullanmam gerektiğinden bahsettiler.Ürünü öyle kullandım bende.Ürünü paketten alıp yüzünüze sürmek baya uğraş gerektiriyor.Çünkü çok katı bir halde.Sonra onu elime almadan elimi hafif suluyorum ama sürerken ortalık batıyor,simsiyah oluyor.
Ürün ciltte kurudukça cildiniz hafif bir gerginleşiyor.Ben bekletme süresini 25 dakika olarak ayarlıyorum hep.Maskeyi cildimden çıkartırken asıl sorun o zaman başlıyor.Çünkü her taraf,bütün lavabo simsiyah oluyor.Üstümdeki eşyalar batıyor.Ondan çıkartırken maskeyi, üzerinizi koruyacak bir şey giyin.Sonra çıkartırken parça pinçik oluyor gibi.Ama cidden benim gözenekleri açtı.O konuda hiç sorun yok.Bunun ardından burnuma bir burun bandı yapıştırıyorum.Bütün noktalar filan yok oluyor.Yok oluyor derken baya bir azalıyor hani.

Ben ürünü sevdim ama her tarafın kapkara olması durumu feci.Ama olucak o kadar derseniz bir deneyin derim.Bende işe yaradı yani.Lila kutuda satılıyor sanırım.Ordan alabilirsiniz ürünü.

Not: Ürünün anti aging olduğunu yeni duydum arkadaşlar.Ondan hemen sonuna düzelterek ekliyorum.25 yaş ve altı pek tercih etmesinler bu ürünü.Bende yani.Çünkü ürün ilerde başımıza cilt sorunları olarak geri gelebiliyormuş.Ondan bundan sonra maskelerin dışlarına iyi bakıyoruz.Anti aging yazıyorsa almıyorum,almıyoruz ..

Kullananlar siz ne düşünüyorsunuz ürün hakkında?

Şimdilik sevgilerimle.

Bunlarda İlgini Çekebilir

6 kişi dedi ki

  1. Hmm değişik birşeymiş canım ya bir denemek lazım :))) Keşke banyodan önce sürüp duş altında rahat rahat yıkasaydın ;) Anti-aging olması kafamı karıştırdı aslında erken değil mi? Bir zararı olmasın sonra cildine :/

    YanıtlaSil
  2. Eylül lila kutusu sayesinde bendede var bu maskeden ama anti-aging olduğu için pek kullanma taraftarı olmadım ben :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimkide bitti .Ama bilseydim bitirmezdim ya :(

      Sil
  3. Ben 1 tanesini kullandım yüzümde çok aşırı aşırısı sivilce yaptı, maalesef 24 yaş, 25'in altı oluyor (kahretsin,tüh:p). Ben de böyle yapınca annemde denedim, onda sivilcelenme sorunu yapmadı, ayrıca çok iyi geldi cildine. Sona kalan 1 taneyi de o kullanacak :) Sen de bir sorun yaratmaması da sevindirici ayrıca :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım bende sivilcelendirme yapmadı neyseki :)

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe