Maybelline Color Tattoo 24 Hours Krem Far | 35 On and On Bronze

by - 18:13

Herkese merhabalar!
Finallerimin başlaması nedeniyle kısa bir kaçamak yapabilirim yine.Ama yapmamaya çabalicam.Onun için boş vaktimde hemen bu yazımı da paylaşayım dedim.Yaz için en ideal makyaj ürünlerinden biri olan krem farlardan bahsedicem bugün. Krem far nedir derseniz kısa bir özet geçeyim; krem far diğer farların aksine tozutma yapmıyor,kolayca fırçaya ihtiyaç duymadan parmağınızla sürülebiliyor.Benim gibi yağlı göz kapaklarına sahipseniz de mutlaka baz kullanmanızı tavsiye ederim,çünkü bu tarz krem farlar bizlerin göz kapağında birikme gibi sorunlar yaratıyor.

Ürünün yapısı sert dediğim gibi,diğer farlar gibi değil.Fırça ile sürebileceğiniz bir far kesinlikle değil bence.Pigmentasyonu olsun kalıcılığı olsun bir harika.Benim için acil durum farları adını alan bu seride,2 renk favorim.Bu kesinlikle benim günlük makyajımın olmazsa olmazlarından.Eğer makyaja yeni yeni ilgi duyuyorsanız,ya da az buçuk bir şeyler biliyorsanız size tavsiyem gidin bu fardan edinin.Kahve tonlu bu far,gözde oldukça doğal ve muhteşem duruyor. Rengi her gün kullanılabilecek ister gündüz ister gece makyajında kullanılabilecek çok güzel bronz bir tona sahip.Işıltılı göründüğüne bakmayın, o kadar abartacak bir ışıltısı yok. 

Göz kapağınıza sürerken az ürün almakta fayda var.Ürün oldukça yoğun olduğu için kötü bir görüntü oluşturmasın.Ürün minik sert bir cam kavanozda.Ben baya bir yere düşürdüm fakat çatlama bile yapmadı. Oldukça sağlam bir ambalajı var.Fiyatı 18 tl gibi birşeydi.İndirimlerle daha uygun fiyata edinebilirsiniz.Ben bu seriyi çok seviyorum.Sizlerde edinin derim.(Son resimde elim biraz kaymış sanırım,kusuruma bakmayın)

Şimdilik sevgilerimle,
Bir başarı duanızı alayım o zaman :)

Bunlarda İlgini Çekebilir

5 kişi dedi ki

  1. color tattoolardan ilk aşkım budur harika bir renk..

    YanıtlaSil
  2. Ben elimdekinin yarısından fazlasını kullanmıştım ki kurudu... fakat yeniden almak istiyorum; çünkü bu gerçekten özel bir renk. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
  3. ben de çok severek kullanıyorum bu rengi :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe