Kalıcı Çözüm ; Rowenta EP9600 IPL

by - 17:26

Merhabalar,
Son zamanlarda baş belası tüylerden kurtulmak için alternatif çözümler üretilmeye başlandı. Herkes gibi bende bu işi pratikçe,kısa yoldan halletmeyi isteyenlerdenim.Artık evimize misafir olan epilasyonlarda çözüm arıyorum.Son olarak Rowenta EP9600 IPL ile karşılaştım.

Sizde benim gibi ağda yaptırmaktan, jilet kullanmaktan sıkıldıysanız ve tüyleriniz için kalıcı bir çözüm istiyorsanız Rowenta EP9600 IPL'yi uzun ömürlü bir misafir olarak kabul etmeniz gerekmekte.
Peki nedir bu Rowenta EP9600 IPL Instant Soft Epilasyon ?
Konsantrelenmiş ışık atışları epilasyon, cilt rengi sensörü ve cilt temas sensörü sonucunda tüy köklerinin ısınarak tahrip edip ve daha sonra yok olmasını sağlayan bir epilasyon teknolojisidir. Patentli özel döner başlıklı sistemiyle aynı bölgeye iki kere atış yapmak durumunda kalmazsınız ve unutulan bölgeye de geri dönüş yapmak zorunda kalmazsınız. Rowenta EP9600 IPL 150.000 atış yapma kapasitesine sahiptir. Değiştirilebilir başlığı bulunmakla birlikte kablolu olmasıyla işlem sırasında şarjınız bitmez ve azalmayan bir performansa sahip olursunuz.

Vücudunuzdaki farklı bölgelerde,hassas bölgelerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün. İki farklı kullanım ayarı mevcut. Yenilebilir kartuşun bulunması nedeniyle makinenizi aynı ilk günkü gibi kullanabilirsiniz. Cihazın çift başlıklı olduğunu söylemiştim, bu özellik aynı zamanda cihazı iki kişinin ortak kullanılabilmesini de sağlar. Ki bu da ailenizden kızkardeşiniz,anneniz,arkadaşınız olsun sizler için büyük bir fayda. İki çift başlıkta toplamda 150 000 , tek başlıkta ise 75 000 atış mevcut.Yüksek performanslı UV filtesi sayesinde bulunduğunu söyleyeyim.Cihaz, cilde temas etmediği anda ışık atımını durdurur.Oldukça da güvenli anlayacağınız.

Rowenta EP9600 IPL Instant Soft Epilasyon hangi sıklıkla kullanmalısınız?
Uygulamayı yaptığınız bölgeyi tahriş etmediğiniz sürece sürekli ya da aralıklı 24 saat arayla kullanabilirsiniz.




Bunlarda İlgini Çekebilir

16 kişi dedi ki

  1. bu epilasyon mu yapıyo yoksa tüyleri mi yo ediyo? yani bunu bölge temizken kullanacağız galiba tüyler uzunken kullanılmaz heralde??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu evde lazer tedavisi gibi dusunebilirsiniz.Tabiki de kullanacaginiz bölgeyi önce bir jiletle almaniz gerekiyor.

      Sil
  2. Bazı ürünler için kullanım esnasında faydalı fakat bıraktıktan sonra eski haline döndüğü yani tüylerin tekrar çıktığı söyleniyor bu üründe de böyle bişey oluyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüyleri zaten bu ürün azaltıyor.Tüyler tekrar çıkıyor fakat eskisine oranla çok fazla bir azalma oluyor.Ben bıraktıktan sonraki hali bilmiyorum ama maalesef.

      Sil
  3. alıp almama konusunda oldukça tereddütte kalmıştım.. araştırdığımda çok olumlu sonuçlar gördüm, bende almayı düşünüyorum artık. teşekkür ederim kendi adıma bilgileriniz için..

    YanıtlaSil
  4. Ben de bu cihazı yeni sipariş verdim. Kız kardeşimle birlikte kullanmayı düşünüyoruz. Çift başlığının olması bizim için çok ekonomik geldi. Artık dısardaki sir agda salonlarına bağımlı olmayacak olmak çok güzel geliyor kulağa. İnternette hiç olumsuz bir yorum okumadım, kullanan herkes cok kısa surede gözle görünür sonuçlar almışlar. Ben de bundan cesaret alarak sipariş verdi. Eminim güzel sonuçlar alacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım çok güzel sonuçlar alırsınız .Güle güle kullanın .

      Sil
  5. Merhaba,

    ben de kullaniyorum ve cok memnunum herkese tavsiye ederim. :)

    YanıtlaSil
  6. bende rowenta IPL cihazı aldım acıtmıyorda, atış kapasiteside gayet iyi. çift başlıklı olduğu için kardeşim ile birlikte kullanıyoruz. tavsiye ederim.yaz geliyor şimdi epilasyon merkezlerinde en az 6 hafta beklemen gerekiyor bir diğer seansa gidebilmek için. yaz aylarında buda bizler için sıkıntı yaratıyor. ama evde kendi aletin olduğunda istediğin zaman yaparsın, aman daha az çıktı seansım boşuna gitmesin biraz daha bekleyeyim derdi yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle kuaföre gitme derdinden kurtulma sebebi :D

      Sil
  7. Arkadaşım vasıtasıyla tanıştım ürünle. Mutlaka alın açık tenlerde bile etki eden nadir cihazlardan. 1,5 ayda inanılmaz etki etti.

    YanıtlaSil
  8. Rowenta IPL konusunda gerçekten çok başarılı. Şimdi yeni ürününden alacağım 4 kişi kullanabiliyormuş 4 ayrı başlığı varmış. Bence IPL konusundaki en büyük adım bu. Merak edenler için https://www.tefalshop.com.tr/index.php/eticaret/bb-markalar/1830006344-row-ep9604-ipl-instant-soft.html

    YanıtlaSil
  9. Arkadaşımla ortaklaşa aldık bu üründen . Bizim aldığımızın modeli 9604. 4 başlığı olduğu için iki kişi başlıkları değiştirip rahatlıkla kullanabiliyoruz. Epilasyon merkezlerine güvenemediğim için bu ürünü tercih ettim iyiki almışım diyorum epilasyoncularda seanslara onlarca para verip bir de sonuç alamamak varken evde kendi kendime ihtiyacım olduğu kadar kullanıyorumm..

    YanıtlaSil
  10. Ne ağda ne de epilatör evde lazer kesinlikle en iyisi ve en rahatı..
    Özellikle şimdi yaz ayları gelirken çok kullanışlı oluyor. Ürünü alalı çok olmadı fakat etkisini görmeye başladım tüylerimde azalma fark edebiliyorum.
    Kendinden güvenliği olduğu için yanık tehlikesi olmuyor. Bende herhangi bir alerji vb. de olmadı. Tabi ki hassas bir ciltte değişebilir.
    Ama hepsinden güzeli artık kuaföre epilasyon merkezine onlarca para verme derdi yok :)Hem sonuç alana kadar istediğiniz kadar uygulayabiliyorsunuz ömür boyu kullanım garantisi var.

    YanıtlaSil
  11. yüz için uygun mu acaba bu ürün?

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe