Sinemada ; Deadpool

by - 23:08

Merhabalar!
Dün erkek arkadaşlarımın ısrarı ile herkesin gittiği Deadpool filmine gittik. Açıkçası ben daha önceden X Man filan izlemedim. Fantastik Dörtlüyü izlemiştim o da yıllar önce , Jessica Alba zamanı. Neyse işte Deadpool kimdir bilmeden gittim. Kulaktan dolma bilgilerle velhasıl.

Öncelikle başroldeki Ryan Reynolds'ın büyük hayranıyım. Bu filmde de baya bir komikti. Film doktorların teşhisleri sonunda kanser olduğu ortaya çıkan Wade Wilson'ın (Ryan Reynolds) bilinen tedavi yöntemleri dahilinde hayatta kalma ihtimali yoktur. Ancak Weapon X adlı bir program, onu eskisinden daha iyi hale getirme vaadinde bulunur. Wade'in üzerinde uygulanan prosedürler sonucunda yepyeni bir karakter ortaya çıkar. Alışıldık süper kahramanlara hiç benzemeyen, umursamaz, tuhaf bir espri anlayışı olan Deadpool, hayatını mahvolma noktasına getirenlerden intikam alma peşine düşecektir.

Film de cinsellik,küfür,aksiyon,romantik ve komedi bu filmde her şey mevcut. Çok farklı bir giriş sahnesi vardı. Film genel olarak komikti. Bazı cinsel sahnelerde utancımdan öldüm desem yeridir. Öyle yani bana biraz fazla geldi. Ama film de Ryan Reynolds oynamamış adeta yaşamış rolünü. Mükemmeldi. Kesinlikle bütünleşmişti rolle. Filmde başrol karakter Deadpool'umuz seyirciyle konuşuyor. Bence gayet güzel ve farklı olmuş. 

Genel olarak ben filmi açıkçası bir sevemedim. Yani tamam komikti ama o kadar. Ara ara yerleri komikti. Küfürüne,cinselliğine filan takılmadım ben sevmemekte. Yani bu tarz filmlerde zaten denk geliyoruz hep böyle sahnelere ..Ama beni içine alamadı film. Sıkıldım özellikle ikinci yarıda.Yine de bu tarz filmleri sevenler aksiyondu,maceraydı,süperkahramanlardı sevebilir bence.  Benim yorumum bu kadar. İnternetten izlemelik,çerezlik bir film. 5/10

Şimdilik benden bu kadar,
Siz bu filmi izlediniz mi?


Bunlarda İlgini Çekebilir

2 kişi dedi ki

  1. bu filmi bende yeni seyrettim hatta bır yazı yaaıcaktım sizin yazıyı gördum :) bende aksıne cok begendım bu fılmı evet dedıgınız gıbı artı 18 bir film kesınlıkle ama suanda vızyondakı fılmler arasında en ıyısı dıyebılırım :) aksıyon filmlerıne farklı bır tarz katmış bana kalırsa bu fılm oldukça konusulcak sevgiler ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dediğim gibi bana hitap etmemiş de olabilir :)

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe