Pastel Big N Black Maskara

by - 01:43

En sonunda bloga temelli ve uzun süreli geri dönüş yaptım.Geçen ay sınavlardan dolayı hiç giremedim.Bilsem girerdim,güzel bir dönem olmadı çünkü benim için. Yarından itibaren güzel yazılarla sizlerle birlikteyim.  Sımsıkı devam ediyorum. Yurt dışı alışverişlerimle, kozmetik,dizi ,moda yazılarımla sizlerleyim. Bugün sizlerle Pastel'den tesadüfen aldığım bir maskarayı anlatacağım.

Maskara bir pakette satılıyor.Yine kendi gibi sarı birşey.O paketi maalesef atalı baya bir vakit oldu. Saklamayı unutmuşum. Fırçası oldukça tombul ve plastik kıllara sahip olan rimel, benim görünüşte gönlümü cezbetti. Çünkü kısa ve az olan kirpiklerime en iyi gelen fırçalar, plastik fırçalar. Böyle tombul fırçalar genelde dolgunlaştırma görevini başarılı yapıyor.Bu fırçada bu özellik orta düzeydeydi bence. Rimeli ilk uyguladığınızda kirpiklerde çok da etkisini göremiyorsunuz. Rimel etkisini ikinci katta gösteriyor.

Alttaki resimde göreceğiniz gibi benim kirpikleri sarı,yok gibi. Rimelin siyahlık derecesi de iyiydi bence. Benim daha çok doğal makyaj yapacağım günlerde tercih edeceğim bir rimel gibi geldi bana. Uzatması orta seviyede idi. Kirpiklerimi ikinci kattan sonra yapıştırdı. Islak ve aşırı sıvı bir rimel değil fakat yoğun bir rimel de değil. Resimde de göründüğü gibi rimeli sakın alt kirpiklere uygulamayın. Batıyor :D


Benim daha pek tercih edeceğim bir rimel değil.
Watsons,Gratis gibi mağazalarda bulabilirsiniz.
Fiyatı 15 tl gibi birşeydi.
Sizler nasıl buldunuz bu rimeli?

Bunlarda İlgini Çekebilir

3 kişi dedi ki

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe