Neler Aldım ? #22

by - 19:21

Merhaba!
14 şubat nedeniyle çoğu yerde indirim vardı. Bende ihtiyacım harici hiçbir şey almadım açıkçası. İlk olarak alışveriş noktam Gratis idi. Gratis'te Garnier saç boyası alımına essie oje hediyeydi. Bu kampanyayı bilmeyenler gitsin alsınlar. Gratis'le ilgili biraz şikayetlerim var bunu da yazıcam az sonra.

Ben Gratis'e anneme saç boyası almaya gittim. Bu gördüğünüz boya ve teyzem için ayrı bir rengini daha aldım. Kasaya gittiğimde kasiyer kadın fişi kesti ve ojeleri koymadı. Ben essie ojelerin hediye olduğunu söylediğimde ise , o kampanya burada geçerli değil ,bitti gibi bahaneler üretti.  Bende öyle birşey ben bilmiyorum,ben instagram da bu kampanyayı gördüm ona göre geldim dedim. O da diğer çalışanlara sordu. En sonunda zor zahmetle bana inandılar.Sonra ise her boya için ayrı oje vereceğine ,tek bir oje verdi.Bende iki tane boya aldığımı söyledim.Neyse ki sonunda aldım ojelerimi.Garnier boyanın da tanesini 5 tl ye aldım. 10tl'ye yani hem iki adet saç boyası hem de iki adet essie oje aldım.

Hayır yani ben olayın 2 tane ojesinde değilim ama her seferinde bu tarz olaylar oluyor.Çalışanların bir çoğu! (hepsi değil) böyle kampanyalar olduğunda bilmeyen müşterilerin mallarına gizlice el koyuyorlar. Ben gayet bir çoğuna böyle tanık oldum.Zorla istemesem ben de alamayacaktım. Boşuna mı kampanya yapılıyor bu kadar! Yani çalışanlara mı çalışılıyor ! Bir an önce Gratis'in bu tarz olaylara el atması lazım.
Sonraki adresim Migros idi. Bakım ürünlerinin en uygun fiyatlıları her daim Migros'da oluyor. Çünkü %50 gibi bir indirim uyguluyorlar. Bende hazır indirim varken Garnier makyaj temizleme suyu aldım.9,45 gibi bir fiyata aldım.

En son ise instagram'dan bir butikten alışveriş yaptım. 20 adet fırça ve 3 adet ponpon aldım. Fırça setini 30tl'ye ,Ponponun tanesini ise 15 tlden aldım. Benim için güzel bir alışveriş oldu. Ürünler gayet kaliteliydi. Ponpon'lar da çok kaliteliydi.Öyle hemen uçuş uçuş olan cinsten değil.Fırçalar ise sapı olsun,kılları olsun gayet güzeldi. Sizler de bir bakın isterseniz. Kargo filan bedava idi. Butiğin linki ; butikcikiz06

Ben şimdilik bunları aldım.Sizler neler aldınız?
Sevgilerimle

Bunlarda İlgini Çekebilir

10 kişi dedi ki

  1. Çok temiz bir alışveriş olmuş, en güzelini yapmışsın güzel günlerde kullan hepsini.Gratis çalışanlarıyla ilgili benimde ciddi sorunlarım var,bir gün patlak verecek bakalım, heryermi aynı olur anlayamıyorum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ciddi anlamda bir düzenleme gerekiyor Gratiste

      Sil
  2. Ben de dahil çoğu kişiye de 2 kutu boyaya 1 oje verildi. Nefret ediyorum Gratis çalışanlarından.

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan canım sizi takipteyim ben de beklerim sevgiler :)
    http://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Ben de bir ara Migros'a gitmek istiyorum hiç daha önce bu kadar kampanyası olduğunu duymamıştım.Bloggerlar olmasa nereden duyucam hiç bilmem,teşekkürler Pamukşeker ^^ Bir de gratis konusunda haklısın Bursa'da da öyle şeyler oluyor arada,önüne geçilmesi lazım gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek :D genelde duyulmuyor valla ama en çok indirimde Migros'ta oluyor. Kesin gitmeli :)

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe