Kısmetse Olur : Melis Buse Betkayan Stili

by - 17:18

Merhabalar,
Stil yazılarına acil geri dönüş yapıyorum. Twitter'dan beni takip edenler bilirler, "kısmetse olur" bu sıralar benim izlediğim tek program Bu programı dizi gibi izliyorum, her şey senaryo olsa da komik ve eğlenceli geliyor. Nefret ediyorum, bir daha izlemem desem de çok fena sarıyor insan bu programa. Herkes ben asla izlemem diyerek başlamış olabilir bu programa. Neyse bu programda ara ara sevmediğim,çirkinleşen daha doğrusu çıldıran ama komik ve sempatik olan gelin adayı Melis'in stilini incelemek istedim. Programda benim stilime en uygun ve gençlere hitap ettiği için ilk onu yazmak istedim. Dediğim gibi stili kendime en yakın onu gördüm. Programda stilistleri olsa da herkes kendine uygun giyiniyor sonuçta diye düşünüyorum.

Kısmetse Olur 'da Melis kimdir diyenler için kısacık bir özet; Melis programa sonradan katılan adaylardan. Programa katıldığı ilk gün erkek adaylardan hiç kimseyi beğenmemiştir. Erdem Melis'e çok yakın davranmaya başlamıştır. Melis sürekli ben bir şey hissetmiyorum dese de Erdem'le sürekli sarılmaları,dans etmeleri herkeste sevgililer imajı çizmiştir.Fakat eve ziyarete gelen Melis'in teyzesi Erdem'in kankası Serhan'ı Melis'in tanıması için ısrar edip, Melis de bu teklifi kabul edince Erdem'le ilişkileri bitmiştir. Bu süreden sonra Melis Erdem'i başkasıyla görünce kıskanmış ve aşkının farkına varmıştır. Erdem'le tekrar bir yola girmişlerdir. Aslında baya ciddiye giden ilişkide aileler bile tanışmıştır. Fakat sonradan bence Melis ilişkinin durağanlığından sıkıldığı için Erdem'in eski sevgilisinden kalan dövmesini bahane ederek ondan ayrılmıştır. Şimdi ikisi de yalnız. Takılıyorlar , barışırlar umarım ne diyeyim. Melis kızımızın baya bir öfke sorunu var, büyüklerine karşı bile kendini durduramıyor. Gözü kimseyi görmüyor. Aslında herkesin dediği gibi temiz bir kalbi olabilir belki ama kötü hareketleriyle ön planda şimdilik evde. Ben de Nur'a yaptıklarından ötürü nefret ediyorum kendisinden. Hadi şimdi bakalım Melis neler giyiyor, stili nasıl?

 İlk olarak Melis'in eleme gecelerinde ne giydiğine bakalım. Eleme gecelerinde ilk haftalarda aşırı iddialı parçalar seçerek,aşırı bir makyaj yapıyordu. Hatta bu bence olduğundan daha büyük gösteriyordu onu,ben sevmiyordum.Ama son zamanlarda onu daha doğallaştırdılar. Saçlarının rengi oldukça güzel ve yaşına uygun oldu. Ayrıca daha sade ve daha fiziğine yakışır şeyler giyer oldu. Ayrıca yaşına da hitap eden diyebilirim buna. Ayrıca buraya girdiğinden beri Melis'i iyice cılızlaşmış gördüm, eğer okursa bunu biraz yemek yesin. İyice çökmüş çünkü,üzüldüm.Bir de farkettiniz mi bilmiyorum ama sürekli bir aksesuar kullanmış saçlarında.Bunu ayrıca bir resimde konuşabiliriz.Genelde karışık şeyler giymemiş ayrıca,tek renk şeyler tercih etmiş.Ben siyah tercihlerini sevdim. Son dantel ve minisine bayıldım.

Melis'in salaş ve pantolon tercihleri ise yine ilk bölümlerde baya bir kötüydü. Çünkü hepsinde bir abartı vardı.Sonradan sonradan kız sadeleşti ve güzelleşti diye düşünüyorum ben. Ayrıca bugün dikkat ettim de programda en yaşına uygun genç ruhlu giyinen de Melis. Özellikle o şapkalı geldiği bölümler ayrı güzel oluyor. Bence hep böyle salaş gelmeli. Oldukça doğal ve sempatik görünüyor. Ayrıca bence dekolteyi seviyor gibi geldi Melis. Çünkü ya göbek,göğüs dekoltesi veriyor ki bende severim göbek dekoltesini . Neyse...

Etek ve elbise konusunda ise tercihleri ilk başlarda uçuk renkler olsa da daha sonradan renkler daha koyulaştı diyebilirim. Ve tabi ki daha sadeleşti. Melis özellikle mini etek giyince ben seçimlerini çok seviyorum. Fiziğinden ötürü sanırım,ayrı bir yakışıyor. İlk bölümlerde en dikkat çeken elbisesi bornozumsu uçuk pembe elbisesi idi.Hatta bornoz giymiş diye baya bir yargılanmıştı kendisi. Gün geçtikçe kıyafetleri daha bir ciddileşiyor ve ağırlaşıyor gibi geliyor bana.Daha doğrusu bu ağırlık doğallık anlamında diyorum,çünkü daha bir normalleşti yani.
Melis programda en çok aksesuar kullananlardan.Hiç bir bölüm birşey kullanmadığını göremezsiniz. Spor tarzında bile şapkasını eksik etmeyenlerden o. Ben büyük küpelerini sevsem de o büyük saç aksesuarlarını Hürrem misali olanlarını çok sevmemekteyim. Çünkü bana aşırı abartı geliyor. Yani kafamda öyle bir şeyle gezdiğimi düşünemiyorum günlük hayatta. Yoldan geçenler bu kız ne iş derler yani.
Melis'in saçları; yani ilk bölümlerde diyordum ki Allah'ım bu nasıl bir saç,gerçekten çok güzeldi saçları. Kıskanılacak derece de gür ve sağlıklı görünüyordu. Doğal hali kıvırcık gibi gelmişti bana ama bilmiyorum pek bir fikrim yok o konuda. Saç rengini bölümler geçtikçe koyulaştırdı .Daha doğal bir ton yakalandı diye düşünüyorum.  Altın bir ışıltı attırmıştı bir ara ,son 1 aya yakın bölümlerde sanırım.Saçı genelde örgü üzerine olan modeller üzerinde kurulu oluyor. Toplanmasında bile bir örgü oluyor. Açıkçası ben baya bir yakıştırıyorum ona bu modelleri.Ondan görüp benimde denemişliğim oluyor arada. Değişik örgü modellerini Melis'in saçında görebilirsiniz kısacası. Bir ara saçlarını kısa kestirmişti.Şimdilerde ise saçlarını genelde salık ve düz bırakıyor,topluyor. Bence bu da güzel oluyor. Doğallık güzeldir ya.

Ve son olarak yazımı Ermel ile sonladırmak istedim. Ben Melis'i pek sevmiyorum dediğim gibi.Ama Allah için dediği gibi güzel kız. Ben Erdem ve Melis ikisini birlikte seviyordum. Ekranda sevimli bir ilişki örneği gösteriyorlardı, Melis'in ani çıkışları hariç tabi. Bu resmi de,sahneyi de çok seviyorum.Ondan paylaşmak istedim. Herkesin dediği gibi Melis ekrandan çok sempatik görünüyor, arada fenalıkları bile güzel. Ama çok çığırıyor,ah o bağırışmaları yok mu!  İnsan kendini arada durdurmalı,frenlemeli.Bunları es geçersek dizilerdeki kötü karakterler gibi Melis'de oyuncu. Bunu unutmamalıyız. Ben Melis'in tarzını seviyorum. Gayet güzel giydiriyorlar. Stilist en çok Melis'e yaramış bence. Diğerlerinden bir de Nur güzel giyiniyor. Arada da Cansel .Neyse şimdilik benden bu kadar.

Stil yazılarının devamı gelicek.
Siz Melis'in stilini seviyor musunuz?


Bunlarda İlgini Çekebilir

7 kişi dedi ki

  1. Melis'in stilini seviyorum ama Melis'in ortaya koyduğu kişiyi sevmiyorum. Program zaten kurmaca ama insanları aptal yerine koyarcasına da bu kadar fazla değişkenlik olmaz ki !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sevemiyorum bir türlü. Bir günü bir gününe uymuyor. Ama içten iyi sanki. Bilmiyorum ya

      Sil
  2. Bidahakine Cansel yap lütfen

    YanıtlaSil
  3. Melis in yaptığı kaslara kadar boyaDigi makyajlar çok dikkat çekici nasıl yapıyo acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla boyadığı o koyu kaşları kesinlikle çok dikkat çekiyor ama iyi yönde değil bence bu çekicilik. Hiç hoş durmuyor bence.

      Sil
    2. Meliss sana ulaşmak tanışmak istiyorum seni çokkkk seviyoruzz

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe