Golden Rose Velvet Matte Ruj 16

by - 23:53

Merhabalar,
Bugün sizlerle çok sevdiğim seriden bir başka numara paylaşacağım. Serinin çoğu rengini paylaştım. Yan taraftan arayabilirsiniz diğer renklerini.Sıcak tonlarda bir kahvemsi bordo rengi. Bordo dediysem kahvemsi bir renk. Renk ilk başlarda biraz orta yaşlı işi gibi görünse de gerçekten aşık olunacak bir renk. Ben zaten bu serinin her rengine bayılıyorum. Ama bu renk favorilerimden. Dudakta tam anlamıyla tuğla rengi gibi duruyor. Evet tam anlamıyla bende böyle duruyor.

Şu kış havalarında günlük uygulanabilecek mükemmel bir ruj. Dudakta kesinlikle abartı durmuyor.Ben buğday tenliyim. Ayıptır söylemesi buğday tenlilere çok güzel olacağını düşünüyorum. Özellikle onlara diyorum ama her ten rengine güzel olacak bir renk. Ayrıca kalıcılığı diğer serideki rujlardan daha çok. Gördüğünüz gibi bendeki bitmek üzere. Hemen yenisini alıcam,şu indirimden.
Dokusunu,duruşunu kesinlikle çok beğendiğim bir ruj. Ama dediğim gibi her dudakta farklı bir renkte duruyor. Fiyatı 15 tl gibi birşey. Gratis,Watsons dan edinebilirsiniz ruju.  Bence hatta edinin derim. Bu rengin bende eski serisi de vardı. Bence çok bir fark yok.  Bu da güzel. Bunu da alın bence. Hatta kesin alın. 

Siz nasıl buldunuz bu rengi?

Bunlarda İlgini Çekebilir

8 kişi dedi ki

  1. Aynen her ruj her dudakta aynı olmuyor, böyle yanılıp bir kaç ruj almıştım zamanında büyük yanılgı :)

    YanıtlaSil
  2. Bu ara bu 16 numarayı her yerde görüyorum, aklım da çelinmiyor değil. Sanırım kiosklarda bir deneyip bakacağım en sonunda! Ne güzel bitmiş seninki, yenisini alınca güle güle kullan! Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay evet bitti maalesef. Bencede en kısa zamanda denenmeli :D

      Sil
  3. Mat ruj aşktır ☺ Bence Golden Rose ve Note mat rujlarin hakkını veriyorlar.Ben bu iki markanın mat rujlarini çok beğenerek kullanıyorum.

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe