Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Temizleme Jeli

by - 22:06

Merhabalar,
Uzun zamandır yazamıyorum , sınavlar bitti şimdi de gezmekten sanırım. Bugün sizlerle çok sevdiğim bir ürünü paylaşacağım. Cilt temizliği her kadının en çok önem vermesi gereken şeylerden biridir. Bende temizliğe baya önem veriyorum. Çünkü cildime bb krem,pudra gibi kimyasal ürünler çokça kullanıyorum. Dolayısıyla bu da sivilce,siyah nokta gibi şeylere zemin hazırlıyor. Bir de benim gibi yağlı bir cildiniz varsa bu ürün tam size göre! Çünkü ürün parlama karşıtı bir ürün.

Ürün mandalina ve misket limonu özleri kokuyor. Ciltte yağlanmayı azaltacağını vaat ediyor. Ürünü günlük makyajımı çıkardıktan sonra emin olmak için yüzüme uyguluyorum. Ilık suyla köpürterek kapanmış gözeneklerimin açılmasını sağlıyorum.İçim böylelikle rahat ediyor diyebilirim. Kesinlikle çok güzel bir kokusu var ürünün. Ayrıca cildimde ki parlamayı azalttığını da söyleyebilirim.

Cildimde herhangi bir hassasiyet filan yaratmadı. Gerginlik hissi de aşırı derece de yoktu. Çok azdı. Cildim yumuşacık oldu. Ben bu ürünü çok severek kullanıyorum. Yağlı ve karma ciltlere de kesinlikle önerebileceğim bir ürün. Ben %50 indirimle 4,75 gibi bir fiyata aldım. Normal de de 9,5tl gibi bir fiyatı var.

Ürünü Gratis,Watsons ve Migros gibi mağazalarda bulabilirsiniz.
Siz bu ürünü seviyor musunuz?


Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe