Yves Rocher Ekspres Göz Makyaj Temizleyici

by - 17:13

Bu arada farkettim de sadece Yves Rocher ürünleri anlatıyorum.Tesadüf sanırım.Bu ürününün de methini baya duymuştum bloglardan.Çift fazlı olması, suya dayanıklı ürünleri kolayca çıkaracağını vaadiyor ürün.Bende rimelimi suya dayanıklı kullandığım için işe yarıyor mu açıkçası merak ettim.Bakalım bende nasıl bir etki bıraktı bu ürün; 

Öncelikle ürün çift fazlı olduğu için ürünü çalkalayıp kullanmanız gerekiyor.Ürünü bir pamuğa döküp yüzüme uyguluyorum.Gözümdeki rimelin çıkması için 2kere üzerinden geçmem gerekiyor.Ama bu zaten beklenen birşey çünkü tek seferde gözümdeki rimeli çıkaran bir ürün daha görmedim.Ama yinede zorlanarak çıkarmıyorsunuz en azından,bazı göz makyaj temizleyicilerinde kirpiklerimi kazımak zorunda kalıyorum.Sonra gözlerim baya bir tahriş oluyordu.
Bu üründe sevmediğim yan ise şu(hatta beni soğutan diyebilirim) ; Cildimde yağlı bir his bırakması.Çok huylandım bu histen.Dokunduğumda yağlı bir his ama ben cildimi kupkuru hissediyorum o sırada oda ayrı bişi.Ondandır ki normalde durulama gerektirmiyor kullandıktan sonra ama ben kesinlikle duruluyorum.Bu histen kurtulmak için.Ayrıca içeriğinde maalesef paraben maddesi var.Bunuda bilmeyenlere söyledikten sonra;

Açıkçası ben ürüne bayılmadım.Ama okuduğum kadarıyla ürüne bayılanlarda var.Yani ciltten cilde farklılık gösterir diye düşünüyorum.Yves Rocher 'ın genelde çok güzel kampanyaları oluyor ,normal fiyatı 24.90 tL ken çok uygun bir fiyata alabilirsiniz bu ürünü,deneme amaçlı.

Kullananlar varsa bu ürün hakkında ne düşünüyorlar?
Ürünü nasıl buldunuz?

Bunlarda İlgini Çekebilir

16 kişi dedi ki

  1. Güle güle kullan :) Çift fazlı temizleyiciler daha kolay çıkarıyor makyajı ama bende yağ bezeleri oluşturuyor suyla yıkamama rağmen. Bende mecburen su gibi olan temizleyicileri tercih ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neyse ki bende öyle bir etkisi olmadı .Bende bir dahakine öyle bir tercih yapıcam sanırım ama :)

      Sil
  2. Yuzume uyguluyorum yagli birbhis birakiyor demissin ama bu urun zaten goz makyajini temizleme amaci tasiyan bir urun. Yuz makyajini veya yuzu temizlemek icin degil. Yves rocher'nin yuz makyajini temizlemek icin ayri sutler bulunuyor. Ya siz acikca anlatamadiniz yuzume cildime uyguluyorum derken goz cevrenizi kast ettiniz yada gercekten urunu asil amacinin disinda da kullanip hoslanmadiginizi soyluyorsunuz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazımı daha dikkatli olursanız ,yüzüme uyguladığımı söylemedim.Cildimde yağlı bir his bırakıyor dedim.Ayrıca cilt bakım sütlerinin olduğunu bende biliyorum ve kullanıyorum.Öneriniz için teşekkürler.Anlatmak istediğim göz çevremin kuruluğuydu.Ben herkesin anlayacağını düşünmüştüm açıkçası.Yanlış anlaşılma oldu sanırım.

      Sil
  3. Ben kullanmıştım, hoşuma da gitmişti temizleyişi ama dediğin gibi yağımsı bir his bırakıyordu o yüzden almadım bir daha :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet temizleyişi diğer ürünlere göre iyi,ama o yağımsı his yok mu :(

      Sil
  4. ben beğeniyorum nivea ve bunu dönüşümlü kullanıyorum genelde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nivea'yı kullanmadım,belkide onuda denerim :)

      Sil
  5. ben önce pamuğu ıslatıp iyice sıkıyorum. gözümün üstüne hafif bastırıp5 saniye kadar bekletiyorum. sonra bir çırpıda çıkarıyor. bi facili bana unutturan harika bir ürün oldu. bence en kötü tarafı paraben içermesi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bir öyle deneyeyim ozaman :) paraben içermesi benim içinde kötü bir etki oldu.

      Sil
  6. Tek seferde rimeli çıkaran bir ürün görmediğini söylemişsin Rival De Loop un Clean&Care adlı ürününü öneriyorum sana suya dayanıklı olan rimelleri bile tek seferde çıkardığına şahit oldum ve severek kullanıyorum aylardır. Hassas bir cilde sahibim yüzümde olumsuz bir etki yaratmadı ve bence mucizevi bir ürün ben kullanmaya başladığım andan beri seyehat boyunu da yanımda taşır oldum. Bence denemelisin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah rossman olan bir yere gittiğimde ilk iş rival de loop ürünlerinden depolicam :D önerin için teşekkürler

      Sil
  7. ben yeni kullanmaya başladım garnierin makyaj temizleme suyunu kullanıyordum ama bu ürün göz kapaklarımı tahriş etti sebebi ne olabilir size yanlış mı uyguladım başka bi sebepden midir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka bir sebebi olabilir ama benim de göz kapağım tahriş oluyordu çok zorladığım için ondan da olabilir.

      Sil
  8. ben de sevdim bu ürünü... bloguma beklerim http://esyspage.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe