NOB Asetonsuz Oje Mendili

by - 17:15

Herkese merhabalar,
Bugün sizlere pratik bir ürün tanıtacağım.Adı bile sizi şaşırtmış olabilir.İlk duyduğumda bana da çok saçma gelmişti.Çünkü asetonsuz oje mi çıkar filan diye düşünmüştüm.Sonra fiyatıda uygun olunca alayım dedim.Heleki bide üzümlü olunca.Zaten ürünün ambalajları çok şeker.İnsan sırf onun için bile alır.Minicik,çantada taşıması çok pratik.

Ürünü ilk olarak ben tek kat sürdüğüm bir ojeyi çıkarmak için kullanmıştım.Onu gayet iyi çıkarttı.Yani açık renkleri gayet iyi çıkartıyor.Normal asetonlardaki gibi tırnağımızı sildiğimizde tırnakta kuru bir his bırakmıyor,aksine yağlı bir etki uyandırıyor.Ve bu da benim için süper birşey.En huylandığım şeydir tırnaklarımın öyle kuru kuru olması.Bu özellikte tırnak etlerimize bakım yapıyor,nemlendiriyor.Mendiller çok çok ince, bir tanesiyle 1 elinizdeki ojeleri silebilirsiniz.

Ürünün sevmediğim tek bir yanı var o da resimlerde göreceğiniz gibi koyu renkleri bordo,lacivert,siyah gibi renkleri biraz zor çıkartıyor,uğraştırıyor.2-3 pedle ancak siliniyor.Ancak derim ki size hangi aseton "tak " diye çıkartıyor koyu ojeleri.Ama yinede benim sevdiğim bir ürün oldu.Bim,Şok,Gratis gibi yerlerde satılıyor ürün.Fiyatları değişken ama ben 2 tl'ye almıştım geçen ay bir kozmetikçiden.Sizlere tavsiye edeceğim bir ürün.Bir deneyin derim.

Siz nasıl buldunuz bu ürünü?

Bunlarda İlgini Çekebilir

10 kişi dedi ki

  1. acil durumlar için çantada bulunması gereken bir ürün bence =) geçenlerde tırnaklarımın uçlarından ojem çıkmıştı amaan nasılsa evdeyim akşam çıkarır ojemi sürerim diyordum kiii hiçte öyle olmadı arkadaşlar geldi hadi dışarı dedi haydaa 10dk da hem kendimi hem kızımı hazırlamam gerekiyordu ojelerim yarım yamalak kaldı eğer çantam da böyle birşey olsaydı arabaya bindiğimizde çıkarırdım takıntılıyım bu konuda =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet özellikle çantada taşımalık kısmı :D

      Sil
  2. ne zamandır benimde denemek istediğim bir üründü; aseton ve pamuk taşımaktansa at çantana dursun :)

    YanıtlaSil
  3. acele durumlarda hayat kurtaran bir urun gibi, denemek en olmadi cantada bulundurmak gerek bence de :)

    YanıtlaSil
  4. ben de kullanıyorum bu ürünü, bazı sabahlar işe giderken ojelerimin bozulmaya başladığını fark ediyorum o zaman yolda silerim diyerek çantama bunu atıyorum ve gerçekten fazla uğraştırmadan çıkarıyor. Ben çok memnunum :)

    YanıtlaSil
  5. Pratikliğine gerçekten çok pratikte ben sadece çok vıcık vıcık yapıyor ya elleri ondan pek hoşlanmadım. Elleri muhakkak yıkamam gerekiyor . Tabii genede alternatif güzel :))

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe