Avon Extra Lasting Eyeliner

by - 22:32

Herkese merhabalar,
Bugün sizlere Avon'un son zamanlarda benim için vazgeçilmez olan bir üründen bahsedicem.Açıkçası bana bu ürünü arkadaşım tavsiye etti.Yeni aldım dehşet bişi filan dedi.Bende gözlerinde filan görünce arkadaşımın birde ben alayım dedim.1 aydır kullanıyorum ve gerçekten elimden düşmüyor.

Ürünün ambalajı filan aslında biraz dandik.Yani ben böyle minicik şişeleri pek sevmiyorum.Gerçekten de şişesini ilk gördüğümde dedim ki bu bana 2 hafta yetmez .Ama hergün kullanmama rağmen 1 aydır kullanıyorum.1 ay daha kullanırım bence.İdare eder beni.
Aplikatörünün ucu kalın ve sivri.Ayrıca sünger şeklinde.Plastik olmaması büyük bir isabet olmuş bence.Koyu bir siyahlığı var eyelinerın.Ayrıca hemen kuruyor.Bulaşma filan yapmıyor göz kapaklarına.Akma filanda yapmadı bende.Ama sürerken hafif bir dağılma oluyor,o kötü.Adından da anlaşılacağı gibi kalıcı cidden.Tüm gün boyunca hiç akmadan duruyor.Temizleyicilerle hemen çıkıyor,zorlamaya filan gerek kalmadan.Su değince çıkmıyor.O kadar da kolay değil yani çıkması.

Saatlerce süren bir eyeliner istiyorsanız bu ürünü bir deneyin derim.Ben bayıldım.İndirime girsin ikinci siparişimi de vericem.Arada Avon'un bazı ürünlerine bayılıyorum gerçekten.İşte bu da onlardan biri.Bende bir şans verin derim.

Şimdilik Sevgilerimle.

Bunlarda İlgini Çekebilir

5 kişi dedi ki

  1. Hımmm bendeee alıcaktım bundan vazgeçtim indirime girince bi alıp deneyeyim baree =)

    YanıtlaSil
  2. ben yıllardır bu eyelinerı kullanıyorum ve avon satıştan kaldırdı. bunun dışında kullandığım her eyeliner gün içerisinde göz kapağıma bulaşıyor. aynı kalıcılık ve yoğunlukta tavsiye edebileceğin başka eyelinerlar var mı?

    YanıtlaSil
  3. Bun bayılıyordum ama kalktı, alternatif bir önerin var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygun fiyatlı olarak maybelline'in master ink matte likit eyelinerini orta düzeyli buluyorum.Bence denemenizde fayda var :)

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe