Doa Kozmetik Çilekli Sabun & Body Care Banyo Süngeri

by - 15:27


Herkese merhaba bugün sizlere Banyo üzerine bir post yazmayı uygun gördüm . Bu ara banyodan çıkamadığımın farkındayım.Malum yaz ondan heralde.Bu doa kozmetik sabunun geçen hafta kullanmaya başladım.Hediye olarak gelmişti.Daha yeni açmaya fırsat buldum.Body care süngerini ise anneler gününde almıştım.Onu da sabunu kullanmaya başladım gün açtım ancak.Şimdi sizleri fazla bekletmeden ürünler hakkında yorumlarıma geçiyorum;


Doa Kozmetik'in şimdiye kadar bir tek Keratinli Saç Bakım Maskesini sevmiştim,hatırlarsınız belki.Neyse bu ürünü de kullanayım dedim.Ürünün kokusunda pek buram buram çilek kokmuyor.Hatta çok az hissediliyor kokusu.Daha sonra ürünün dışında cildi nemlendirdiği yazıyor.Fakat ben buna pek katılmıyor.Cildimi kupkuru bıraktı.Fakat bu sabun olduğu için normal olabilir diye düşünüyorum.Çünkü ben hep duş jeli kullanıyordum.İlk defa sabun kullanıyorum kaç sene sonra.Ondan olabilir diye de düşünüyorum.Ürün sonrası için nemlendiricinizi hazırda tutun yani.Ama ürünün diğer sevmediğim bir tarafı ise banyoda her yeri pespembe yaptı.Bulaştığı her yer pespembe oldu.Ondan bende paketinin içine koymayı yeğliyorum hep.Ürünün sevdiğim yanı ise iyi köpürüyor.Onu sevdim.Aklıma başka da bişi gelmiyor.Alınabilir bir sabun.Kullanmaya devam ediyorum.Çabuk bitmesi dileğiyle..



Body Care 'ın bu banyo süngerine gelirsek.Kendisi şuan çöpte.Atmadan önce resmini çekeyim dedim.Fiyatının çok ucuz olduğunu görüp Gratis'ten almıştım kendisini.Fakat aldığıma bin pişman oldum.İlk kullandığımda çok güzeldi köpürmesi filan.Ama ikinci kullandığımda ürünün içindeki yani dış kısımdaki bezin içindeki sünger bölük pörçük olmuştu.3.kullanışımda ise içinde süngerden eser kaldığını pek zannetmiyorum..Zaten dikişleri vs. patladı.Bende bugün itibariyle çöpe attım kendisini.Resimlerdende anlayabilirsiniz zaten süngerinin yok olduğunu.Yani size diyeceğim bu ürünü ucuz görüpte aldanmayın.Para vermeye değmez bence.Kesinlikle almayın..


Benden şimdilik bu kadar.Siz neler düşünüyorsunuz?

Sevgilerle.


Bunlarda İlgini Çekebilir

3 kişi dedi ki

  1. Sabunun her yeri pespembe yapması beni kendinden soğuttu :/ elimde bir tane var hatta kullanır mıyım bilemedim şimdi.

    YanıtlaSil
  2. keratinli sac bakım maskesi harikaydı, cilekli sabunu ise deneyeceğim kesinlikle:) sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Aslında ne kadar överlerse övsünler sabun özündeki maddeden dolayı cildi de saçıda ( saça uygulanana sabunlar da var ) kurutur.
    Lakin bu tezimdeki tek istisna DOVE dur.
    O da %30 falan etkili.

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe