Neler Aldım ? #24

by - 19:19

Flormar'dan 100 küsür tl'lik alışveriş yaptım.Sadece de oradan alışveriş yaptım.Bakalım neler aldım?  Flormarda %30 a varan indirim vardı.  Benim de ihtiyaçlarım vardı. Anneler günü indiriminden önce küçük bir kaçamak yaptım. Kendimi daha çok fırçalara adadım diyebilirim.

İlk olarak fondöten fırçası,duo fırça(çift taraflı pudra ve allık fırçası) ,far fırçası aldım. Fondöten fırçasını bb kremimi uygularken yardım almak için kullanırım diye düşündüm. Fırçaları 20 küsür tl civarında bir fiyata aldım.Fırça kıllarını oldukça sevdim. İkinci olarak da gold bir bronzer tarzı ürün aldım. Bronzer niyetine sürerim ,çok da hoş duruyor yüzde.Adı da 23 numaralı Dual Gold. İnşallah güzel günlerde kullanırım. Yazın ama gerçekten çok güzel durur yüzde bence. Bu da 40 tl normalde de 30 gibi bir fiyata geldi sanırım. Son olarak da bir far paleti aldım. Adı Copper Dreams.401 numara.Bu far paleti dörtlü. Oldukça işlevsel kullanılabilir.Kahverengi ağırlıklı tonlar hakim. Tam olarak bir ilkbahar yaz makyajı için ideal renkler bunlar.Bunun da fiyatı 20 tl indirimli 10 küsür liraya denk geldi. toplamda da 100 liraya yakın bir fiyata denk geldi.

Kısacası memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Bakalım bir indirim dönemi olsun da az bir alışveriş yapalım. Pudrasıydı, eyelinerıydı derken bitti herşeyim. 
Şimdilik benden bu kadar,
Sevgilerimle


Bunlarda İlgini Çekebilir

7 kişi dedi ki

  1. Çok güzel parçalar almıssin, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde çok sevdiğim bir alışveriş oldu :)

      Sil
  2. Güzel bir alışveriş olmuş,fondöten fırçasını merak ediyorum güzel olduğunu duymuştum, güle güle kullan dilerim hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yakında yazısını yazıcam inşallah :) teşekkürler

      Sil
  3. Güzel günlerde kullan. Flormar'ın mağazaları yerine online alışverişi daha güzel sanki. Belirli tutarları geçince hediyeler vermeleri daha cazip kılıyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet arada bende denk geldikçe internetten de yapıyorum ama fondöten filan numara bakımından deneme ihtiyacı hissediyorum bu tarz ürünlerde :D ama dediğin gibi daha bir karlı internet

      Sil
  4. Far paletini ben çok severek kullanıyorum sanırım 2 yıldır :) rengini güzel veriyor ancak kalıcılık konusunda altına bir baz kesinlikle şart. Bir de paletteki en açık renk beyaz gibi olan çok güzel aydınlatıcı görevi görebiliyor aklında olsun:)) Aldıklarını güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe