Lee Stafford Kuru Şampuan

by - 14:49

Merhabalar!
Bugün sizlerle tatile giderken edindiğim bir kuru şampuandan bahsedeceğim.Pembe ambalaja sahip bu ürünü kuru şampuanımı yanıma almadığım için Gratis'ten aldım.Yağlı saçlarımı biraz olsun insancıl hale sokmaya yarayan kuru şampuanlardan bu markayı denememiştim. Fırsat varken alayım dedim.Ürün sprey formda.

Ürünü iyice çalkalayıp ,saçlarınıza belli bir mesafe uzaklıktan sıkıyorsunuz.Daha sonra saçlarınıza iyice yediriyorsunuz,masaj yaparak.Benim üründe takıldığım bir nokta var.Aşırı yoğun kokusu. Sanki tıraş losyonunu kafama sıkmışım gibi bir hal alıyor saçım. Ki bu da beni rahatsız ediyor açıkçası. Saçlarım açık renkte olduğundan mıdır nedir bilmiyorum ama saçlarımda herhangi bir beyaz kalıntı,toz bırakmadı.İyice saçlarınıza ürünü yedirmekte fayda var.Ayrıca saçlara verdiği hacim de günü kurtarmaya yetiyor.

Fiyatı da gayet uygun olan bu ürünü indirimde 17 tl gibi bir fiyata bulabilirsiniz. Bence koku duyarlılığı olmayanlar için ideal bir kuru şampuan olmaya aday. Ama ben bir daha almam sanırım. Çünkü bu kokuya daha fazla dayanamam. 

Şimdilik benden bu kadar.Vizelerim başlayacak,sık sık girmeye çalışıcam yine de.
Sevgilerimle.

Bunlarda İlgini Çekebilir

10 kişi dedi ki

  1. kuru şampuan kullanmak da nasip olmadı bana hiç :) güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  2. Sınavlarında şimdiden bol şanslar, başarılar.

    Saçlarım yağlanan tipte olmadığı için çok mutluyum <3 :)

    YanıtlaSil
  3. batisteyi denedinmi bilmiyorum ama ben çok memnunum cnm

    YanıtlaSil
  4. bende kullanıyorum kokusu rahatsız edici gerçekten :)

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe