Kısmetse Olur : Nur Erkoç Stili

by - 16:50

Herkese merhabalar!
Uzun zamandır Kısmetse olur evinin en sevdiğim,en beğendiğim gelin adayının stilini yazmayı istiyordum. Ama maalesef kötü bir sürpriz ile yazacağım yazı çakıldı.Bilmeyenler için haberi yazının sonunda vermek istiyorum. Nur bu programda en çok hakkı yenen kişidir. Program da kaç kez birinci oldu ,doğru dürüst bir ödül yüzü görmedi kız. En naif,en sessiz,en duygusal,en güzel kızı programın Nur. Programda arada baya kötü giydirseler de yüzünün güzelliği yetiyor kızın.

Kısmetse Olur'da Nur kimdir neler yaşadı diyenler için; Nur programa sonradan katılıp kısa sürede en sevilen gelin adayı.Büyük bir fan kitlesine sahip Nur. Nur ilk programa katıldığında Ayça'nın elendiği Emre'nin tutunma çabalarında olduğu zamanlardı. Nur'a ilgi gösterip sonradan Ayem'lerin kötü sözlerine dayanamayarak "Ben hissizleştim" diyerek olmayan Nurem'i bitirmiştir.İyi de olmuştur.Sonradan Nur'a tam 3 aday talip olmuştur(Semih,Erdem ve Selçuk),Nur ilk Melis'i seçip sonradan annesi izin vermeyince ona geri dönen Semih'i seçmiştir. Bence çok da yakışmışlardır. İlişkilerinde her zaman ruh yok diyerek program içindekiler tarafından ilişkileri hiç istenmemiştir.Fakat izleyicilerin en sevdiği çift olmaları da büyük bir ironidir.Sonradan ayrılmışlardır.Nur hala Semih'i sevmektedir.Semih ise alemlerde gezmektedir.Neyse bir bakalım Nur'umuz neler giyiyor? Nasıl giyiniyor? 


İlk olarak Nur'umuz eleme gecelerinde,fan buluşmalarında neler giymiş ona bakalım. Nurun bence en sevdiği renk siyah yada mor. Çünkü genelde tercih ettiği renkler bunlar. Siyah özellikle çok zarif gösteriyor onu. Mor ise kesinlikle tam onun rengi. Genelde ışıltılı elbiseler tercih ediyor. Arada bir çok babanne kıyafeti tarzı elbiseler giydirebiliyorlar. Örneğin en sağdaki kırmızı elbise ve o çorabı .Bir de Mor lu tam ortadaki düz elbise ve o kabarık 90lardan kalma saçları var. Yani bu ikisi beni benden aldı. Güzelim kız yine güzel ama eski zamanlarda güzel. 

Nur gördüğünüz gibi genelde pantolon,tayt tarzı şeyler giyiyor.  Salaş kıyafetleri favorim.İlk zamanlardaki spor tarzı ise gerçekten tam yaşına göre ve benlik.Son zamanlarda ise dizinden dolayı genelde tayt filan giydi zaten. Ayrıca o yeşilimsi kayık yakalı çiçekli bluzu ise favorim.Ama Nur 'da yaptıkları en büyük hata püsküllü bluzun altına derimsi işlemeli pantolonu giydirmeleri. Bu kombin kesinlikle berbat.  Yani ben ekranda gördüğümde olamaz nayır dedim.Bir de kadifemsi pantolonu bu ne dedirtti.Cidden o ne ya ! Nur'a bence göz alıcı renkler çok yakışıyor.Neon sarısı kıyafeti ve mavileri ten rengine çok iyi gitmiş. Dantelli büstiyerli kombini de favorilerim arasında.

Nur'cum nadirde olsa etek ve şort giyiyor.Günlük elbiselerde tercih ediyor nadiren. Genelde yine tercihleri aynı renkler. Siyahtan vazgeçemiyor.Siyahın en çok yakıştığı kadınlardan bence Nur.Sade giyinmeyi tercih ediyor genelde. Çok karışık desenleri tercih etmiyor.Eteklerin altına genelde siyah çorap tercih etmiş. Genelde kolye filan tercih etmiyor.Dediğim gibi sadelikten yana. Açıkçası sadeliğini biraz bana benzettim. Çünkü bende hep sadelikten yanayım.

Son olarak Nurun makyajı ve saçları. Nur'a ilk başlarda belli bir tarz makyaj yapmıyorlardı fakat sonradan siyah eyeliner ve kırmızı ruj ikilisini adet edindiler. Bence çok yakışıyor ona. Kesinlikle eyeliner'ın da en çok yakıştığı kadınlardan biri kendisi. Genelde saçlarını salık bırakıyor .Dalgalı gibi oluyor. Bence kıvırcığımsı doğal halini seviyorum saçlarının. Galalarda genelde saçlarına taç takıyorlar. Gördüğünüz gibi . Ben en çok papatyalı olanını seviyorum.Ayrıca Nur'a sade olmak çok yakışıyor. Yani bir makyajda bence en güzel şeydir bu. Ben Nurumuzu çok seviyorum.
Ve son olarak yazımı Nursem'le değilde Nur'un mutlu olduğu bir kare ile sonlandırmak istiyorum. Çünkü Semih Nur'u haketmedi ,onu üzdü. Maalesef ki kötü haber Nur elendi. Program benim için bugünden itibaren bitti. Bir daha da kimseyi paylaşmam ve yazmam sanırım. Nur umarım dışarda aradığı,hakketiği gibi bir aşk bulur da çok mutlu olur. Bir sürü rol teklifi alır da bu yapımın,kanalın eline bir daha düşüp haksızlıklarla mücadele etmek zorunda kalmaz. Üzüldüm,kırıldım.Bence izleyen herkes Nur'u seviyordu. İnşallah güzel günler göreceğiz yakında. Nur'un stili ise bence ortalarda.Spor giyimini sevdiğim Nur'un şık tarzını pek sevemiyorum. Stilistleri bence galalarda biraz dikkatli olmalı.Şimdilik benden bu kadar,
Nur severler izlemeyin,izlettirmeyin bu programı! 
Şikayet de edin. Ben ettim,siz de edin.
Her zaman kötüler kazanamaz bu dünyada.

Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Güzel yazı olmuş bende o program da en cok nuru beğeniyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Eglenceli bir paylasim olmus ☺ emegine saglik boyle seyleri okumak zevkli oluyor

    YanıtlaSil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe