Ne İzlemeli; Umudunu Kaybetme

by - 20:01


Yaz gecelerinin vazgeçilmezi heralde filmlerdir,yani benim öyle en azından.Bu filmi hatırladıkça gözlerimin dolmasına engel olamıyorum doğrusu.Bugünün konusu olan film;Umudunu Kaybetme.Will Smith gibi çok iyi bir oyuncunun başrolünde rol aldığı bir film.Ben bu filmi aklıma geldikçe izliyorum doğrusu.


   Film konu olarak bir babanın oğlu için neleri göze aldığını anlatıyor.Sizde gözyaşlarına boğuluyorsunuz.Will Smith'e baba figürü o kadar "cuk" diye oturmuş ki izlenmeye değer doğrusu.Bu arada filmde oğlunu canlandıran çocuk da gerçekte oğlu Will Smith'in.Adı Jaden Smith 'ti sanırım.Filmde çok şeker.İnsanın yiyesi geliyor bu çocuğu.Bu filmi kesinlikle izlemelisiniz.Benim ilk 3'üm arasında bu film.Ders alınacak bir film arıyorsanız bu sizin için vazgeçilmez kaftan olacak nitelikte :) 




Herkese İyi Seyirler,

Sevgilerle.




Bunlarda İlgini Çekebilir

4 kişi dedi ki

  1. Kesinlikle izledigim en güzel filmlerdendi. Will Smith zaten malum da oğlunun bu kadar iyi oyunculuk yapması bende büyük hayranlık uyandırdı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D bencede en güzel filmlerden.oğluyla yeni bir film çekti diye biliyorum bende :D onuda merak ediyorum :D

      Sil
  2. Gerçekten de harika bir filmdi. Will Smith'i de çok severim ayrıca ;) En unutamadığım sahnesi oğluyla birlikte tuvalette oldukları sahne.. ağlaya ağlaya o kapının açılmaması için ayağını kapıya dayayıp beklemesi offf off
    Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o tuvalet sahnesinde gerçekten ağlamamak elde değildi.İnsan çocuğu için nelere katlanabilir insana birkez daha gösteriyor.Ben teşekkür ederim :)

      Sil

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe